Il Divo stižu u BG na dan koncerta

Kvartet Il Divo, koji će nastupiti 22. septembra u Kombank areni, u Beograd dolaze iz Budimpešte na dan koncerta, a u zahtevima koje su dostavili organizatorima, bili su veoma skromni.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 17.09.2012.

15:26

Default images

Prostorije u kojima će biti smešteni biće opremljene uobičajeno, sa dosta cveća. Svako će imati svoju garderobu, a zamolili su i za jednu dodatnu, veću prostoriju, jer jedan od članova na turneju ide sa porodicom.

U garderobama će ih čekati osvežavajuća pića - sokovi od jabuke, ananasa, dijet koka-kola, čaj i kafa, ali i sveže voće, od banana do jagoda.

Prema potrebi, na raspolaganju će im se naći maserka i kiropraktičar.

Najinteresantniji zahtev, kako navode iz Arene, jeste da sva pisma i pokloni upućeni pevačima koji stignu na adresu Arene, budu prosleđeni njihovom menadžeru kako bi "završili u pravim rukama".

Momci će vreme dok su u Areni posvetiti najvernijim obožavaocima koji su svoje mesto za ovo druženje obezbedili kupovinom specijalnih ulaznica putem zvaničnog sajta "Il Divo".

Pored aktuelne turneje izuzetno zbijenog rasporeda, kvartet uspeva da se posveti i drugim stvarima.

Nedavno su objavili da pripremaju album sa najvećim hitovima iz osam godina duge karijere koji će uključivati i četiri nove obrade, a pre sedam dana nastupili su na "Last Night of the Proms" proslavi u Hajd parku u Londonu.

Njihova fotografija sa jednom od glavnih zvezda koncerta Kajli Minog izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama.

Za koncert u Beogradu najavili su nekoliko iznenađenjua, s obzirom da za zemlju u kojoj nastupaju uvek prepreme nešto posebno.

Ranije je najavljeno da će Il Divo na sceni pratiti orkestar od 30 članova, a svaka numera biće dopunjena posebnim scenariom za koji je zadužen kreativni direktor Brajan Burk, poznat po saradnji sa Selin Dion u Las Vegasu.

Beogradska publika će imati priliku da čuje i pesme sa albuma "Wicked Game", objavljenog u novembru prošle godine, koji je već prodat u više od million primeraka širom sveta.

Ulaznice su u regularnoj prodaji po cenama od 3.900, 4.500, 4.900, 5.000, 5.500, 5.900, 7.900, 9.900 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: