MTV Best Adria Act - Nominacije

MTV je objavio imena pet izvođača iz regiona koji će se takmičiti za nagradu Best Adria Act na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada (EMA – Europe Music Awards), koja će se održati 11. novembra u Frankfurtu u Nemačkoj, sa početkom u 22h.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2012.

13:48

Default images

Izvođači nominovani u kategoriji Best Adria Act ove godine su:

· Elemental

· MVP

· T.B.F.

· Trash Candy

· Who See

Glasanje za Best Adria Act počinje danas, 17. septembra, na adresi www.mtvema.com i trajaće sve do 14. oktobra u ponoć, kada će biti poznato ime pobednika.

Poznat kao najprestižniji muzički događaj u Evropi, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Frankfurtu. Ovo je drugi put u istoriji ove nagrade da je baš ovaj grad domaćin ceremonije. Svečanost dodele EMA, poznata je po tome da privlači najatraktivnija imena iz sveta muzike, a organizatori najavljuju da će ove godine će biti najveća do sada.

Uz nastupe najpopularnijih izvođača i međunarodnih zvezda, dodela nagrada “2012 MTV EMA” prenosiće se uživo iz istorijske dvorane Festhalle u Frankfurtu, u nedelju, 11. novembra. Nakon prošlogodišnje dodele u Belfastu, koja je srušila sve rekorde, MTV EMA se vraća u Frankfurt (prvi put je to bilo 2001. godine).

O nominacijama su izjavili:

Elemental:

"Srećni smo zbog nominacije! Napokon! Glasajte za nas jer mi nudimo nova radna mesta (trebaće nam produkcijska ekipa, stilista i potparol, ako pobedimo), viši standard (rakija za sve!) i stabilni kreditni rejting (podići ćemo kredit zbog putovanja). Elemental ide do kraja!"

MVP:

"Ova nominacija nam puno znači, jer potvrđuje da se nase poruke čuju izvan Srbije i definitivno nam je dala podstrek za naredne projekte. Hvala MTV! "

T.B.F.:

"Jako smo srećni zbog MTV nominacije! S obzirom da je za kraj decembra najavljen smak sveta, drago nam je da ćemo se takmičiti u poslednjoj godini."

Trash Candy:

"Kad smo saznali za nominaciju, ostali smo bez reči! Totalno smo oduševljeni jer nam bend znači sve o čemu smo ikada sanjali – da pravimo muziku koja će se ljudima dopasti. Nije li to smisao bavljenja muzikom? Hvala MTV!"

Who See:

"Velika je čast i zadovoljstvo biti nominovan za ovako prestižnu nagradu, narocito zbog toga sto je Who See prvi izvođač koji je nominovan iz Crne Gore. Hvala MTV-ju na ukazanom poverenju, svim fanovima koji su naš singl 'Reggaeton Montenegro' drzali pet sedmica na prvom mestu MTV top liste regionalnih hitova. Nadam se da će nas podržati i u ovoj trci za Best Adria Act. Deda i ja nismo bili u Frankfurtu do sada. Bilo bi sjajno kada bi mogli otići do tamo, popiti koje tamošnje pivo, a možda sročiti i po koju koju rimu za naredni album."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: