Cranberries ipak u Hali Sportova

Koncert The Cranberries zakazan za 4. decembar u Kombank Areni, biće premešten u Halu Sportova na Novom Beogradu. Do promene mesta održavanja došlo je zbog održavanja Evropskog prvenstva u rukometu za žene koje je povereno našoj zemlji.

Izvor: B92

Petak, 14.09.2012.

13:35

Default images

Kupljene ulaznice za koncert grupe THE CRANBERRIES važiće i za Halu Sportova.

Irski pop rock bend THE CRANBERRIES vratio se na svetsku muzičku scenu velikom turnejom u okviru koje će po prvu put nastupiti i u Beogradu, 4. decembra.

Kombinujući melodije gitarskog indie popa sa zvučnom teksturom kasnih 80.-tih uz dodavanje keltskog preliva, Cranberries je postala jedna od najuspešnijih grupa ranih 90.-tih. Predvođena pevačicom Dolores O’Riordan čiji je prodorno moćan glas glavno obeležje grupe, Cranberries izbija na vrh muzičke scene baladom “Linger” 1993. godine. Debi album “Everybody Else is Doing It, So Why Can’t We?” nastavlja međunarodni uspeh pesme “Linger” a i naredni, “No need to Argue” iz 1994. godine razbija rekorde prodaje u više miliona kopija i izbacuje više hitova.

Cranberries je do sada prodao preko 15 miliona primeraka samo u Americi. Četiri albuma našli su se među top 20 na Billbordovoj listi najboljih 200 albuma svih vremena (Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?; No Need to Argue; To the Faithful Departed i Bury the Hatchet) kao i osam pesama među top 20 ("Linger", "Dreams", "Zombie", "Ode to My Family", "Ridiculous Thoughts", "Salvation", "Free to Decide" I "Promises").

Ulaznice za koncert grupe THE CRANBERRIES po cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara mogu se nabaviti na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: