Prvi trejler Spilbergovog Linkolna

Sudeći prema prvom trejleru, reditelj Stiven Spilberg donosi nam epsku produkciju dostojnu velike priče koju pripoveda.

Izvor: B92

Petak, 14.09.2012.

12:33

Default images

DreamWorks i Fox pustili su nas da zavirimo iza kulisa filmske biografije Abrahama Linkolna, jednog od najvoljenjih i najuticajanijih predsednika SAD, koju je režirao Stiven Spilberg, jedan od najvoljenjijih i njajuticajnijih američkih reditelja.

Na osnovu dvominutnog „zavirivanja” Spilberg je, izgleda, snimio epsku produkciju koja može da se meri sa klasicima poput „Prohujalo s vihorom” i „Slava”.

U centru je Danijel Dej Luis koji neverovatno podseća na 16. predsednika Amerike i koji će, po svoj prilici, obradovati publiku još jednom glumačkom izvedbom ujedno uzvišene i ljudske predstave lidera rastrzanog unutrašnjim konfliktima.

Osim Dej Luisa u filmu igraju Seli Fild kao Meri Tod Linkoln, Tomi Li Džouns (Tadijus Toud) i Džozef Gordon-Levit (Robert Tod Linkoln).

Premijera je zakazana za 16. novembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: