Od srede ulaznice za M. Noflera

Ulaznice za koncert Marka Noflera, koji će biti održan 30. aprila sledeće godine u Kombank areni, od 12. septembra će biti u prodaji po cenama od 3.000, 3.400, 3.600, 3.800, 4.000 i 4.600 dinara, najavila je Arena.

Izvor: B92

Utorak, 11.09.2012.

16:58

Default images

Kompozitor i gitarista legendarnih "Dajer Strejtsa" (Dire Straits), Nofler je višestruki dobitnik Gremi priznanja, a njegovi albumi prodati su u više od 120 miliona primeraka.

Sarađivao je sa muzičarima kao što su Bob Dilan, Rendi Njuman, Tina Tarner, Van Morison, Erik Klepton i drugi.


Nedavno je primio nagradu za životno delo "Ivor Novello", najviše priznanje koje se u Velikoj Britaniji dodeljuje muzičkim autorima.

I pored impresivne karijere, Nofler na pitanje kako bi ocenio sebe kao muzičara, kaže da je u svom bendu najverovatnije najslabija karika.

"Moram više da vežbam. Ako bih bio prinuđen da se izdržavam samo od sviranja na gitari, morao bih mnogo više da se njoj posvetim. Divim se muzičarima koji su jako posvećeni svojim instrumentima, ali to je ceo univerzum daleko od mene. Gitara mi služi samo kao sredstvo da pišem pesme", objasnio je on.

Mark Nofler dolazi u Beograd povodom promocije novog albuma "Privateering", koji je "Universal Music" objavio prošle sedmice.

Turneja će trajati tokom aprila, maja, juna i jula 2013. i obuhvatiće 72 nastupa u 25 evropskih zemalja.

Osim novih pesama, Nofler će izvesti stare kao što su "Money For Nothing", "Sultans of Swing", "Romeo and Juliet", "Walk of Life".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: