Zdrava hrana za The Prodigy

Domaćini predstojećeg Wariror's Dance Festivala koji će se 15. septembra održati u Beogradu, bend The Prodigy, kao i sve druge svetske zvezde imaju svoj spisak prohteva, koji su dostavili lokalnim organizatorima. Međutim, zanimljivo je da većinu spiska čine zdrava hrana, voće i povrće.

Izvor: B92

Utorak, 11.09.2012.

10:28

Default images

The Prodigy su za doručak tražili raznovrsnu selekciju svežih hlebova, musli, corn flakes, grilovani paradajz, jogurt i mleko sa 0% masnoće, sojino mleko, marmeladu, kikiriki puter, jabuke, pomorandže, grejp, banane i mango. Meni koji je dostavljen za ručak i večeru, takođe nije mnogo zahtevan i sastoji se od supe, tuna salate, čeri paradajza, bogate selekcije sireva i bezalkoholnih napitaka. U bekstejdžu će momke iz benda čekati vegetarijanski i sendviči sa piletinom, činije sa medom i marmeladom, te miks koštunjavog voća. Jedino alkoholno piće koje će biti posluženo nakon nastupa je šampanjac Veuve Cliquot.

U prostorijama u kojima će boraviti članovi benda, zabranjeno je koristiti veštačke osveživače vazduha. Prostorije moraju biti provetrene i opskrbljene sa tri velike i 18 malih flaša Evian vode, 36 malih i 12 velikih peškira. Tu je i veliko ogledalo, garderober, kao i boca kiseonika i maska za kiseonik.

Nepretenciozna lista zahteva pokazuje koliko je članovima benda The Prodigy stalo do predstojećeg Warrior’s Dance Festivala, kao i njihova nedavna poseta Beogradu kada su dva puna dana proveli u našoj prestonici, strpljivo davali intervjue (intervju koji su dali za B92 pročitajte ovde), družili se sa beogradskim muzičarima...

Podsećamo da bend The Prodigy i AAA Production stoje iza predstojećeg WDF-a koji će se 15. septembra održati na Kalemegdanskoj tvrđavi. Pored The Prodigy koji su hedlajneri festivala, nastupiće i dub step zvezda Skrillex, Chase and Status, Caspa, Zane Lowe, Feed Me, kao i brojna domaća podrška. Festival će se odvijati na tri muzičke bine: Warrior's stage, Take Me To The Hospital i Invaders Must Die stejdžu.

Tokom ekskluzivnog nastupa na glavnoj Warriors bini, The Prodigy će pored standardnog seta najvećih hitova, premijerno izvesti i 4-5 pesama sa novog albuma, radnog naziva “How To Steal A Jetfighter”. Pored njih, prvi put kod nas, nastupiće i nova američka dubstep zvezda Skrillex, britanski duo Chase and Status će uz podršku MC Ragea uraditi DJ set, a predstaviće se i DJ-i Caspa i Zane Lowe. Program na glavnoj bini otvoriće punk-rock-electro bend Hex iz Slovenije, dark-wave-techno formacija Kill Me Laser iz Beograda, kao i electro-pop-punk heroine Lollobrigida iz Hrvatske.

Cena ulaznice iznosi 2.990 dinara, a u prodaji se nalaze i ulaznice za specijalnu RIP zonu po ceni od 4.990 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u ograničenim količinama na prodajnim mestima Gigstixa, Eventima, na info pultu šoping centra Ušće, biletarnici Beogradske arene, blagajni Doma Sindikata, kao i putem internet stranica www.gigstix.com i www.eventim.rs

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: