Sve je spremno za “Warrior's Dance“

"Warrior's Dance Festival" okupiće 15. septembra u Donjem gradu Beogradske tvrđave, na tri bine, oko 30 izvođača, predvođenih bendom "The Prodigy", najavio je organizator "AAA Production".

Izvor: B92

Sreda, 05.09.2012.

12:45

Default images

Tokom ekskluzivnog nastupa na glavnoj "Warrior''s" bini, The Prodigy će osim standardnog seta najvećih hitova, premijerno izvesti i nekoliko pesama sa novog albuma, radnog naziva "How To Steal A Jetfighter”.

Prvi put u Srbiji nastupiće i nova američka dabstep zvezda Skrillex, britanski duo Chase and Status je uz podršku MC Ragea zadužen za di-džej set, a predstaviće se i di-džejevi Caspa i Zane Lowe.

Program na glavnoj bini otvoriće pank-rok-elektro bend Hex iz Slovenije, dark-vejv-tehno sastav Kill Me Laser (Beograd), kao i elektro-pop-pank grupa Lollobrigida (Hrvatska).

Na drugoj "Take Me To The Hospital" bini nastupiće beogradski pank rokeri Tea Break, uvek jedinstveni rege krosover bend Eyesburn, zatim hard-pank-rok sastav Ritam Nereda, kao i pankeri Goblini. Za ovu priliku pevač Goblina, dolazi na nastup čak iz Pakistana gde trenutno boravi.

Atmosferu na drugoj bini će zagrejati DreddUp kao jedini domaći indastrial bend i zrenjaninski metal-kor sastav Overdrive, koji je nastupao kao predgrupa bendovima Pro Pain, Slayer, Korn i The Prodigy.

Listi izvođača na drugoj bini pridružiće se i predstavnici beogradske "andergraund" hip hop scene - Bvana, Timbe, Ajs Negrutin , Eufrat i Mikri , a program će zatvoriti sve popularniji engleski DJ Feed Me.

Svoje učešće na trećoj "Invaders Must Die" bini, potvrdili su beogradska reperka Sajsi MC sa DJ Damjanom Eltehom, Jamajčanin Wenti Wadada, zatim DJ duo Dovlaman i Pips, DJ Shpira, Martinees Selecta i Hornsmen Coyote.

Festival će biti obogaćen raznovrsnim pratećim sadržajima.

Kao poseban segment biće predstavljene umetničke instalacije od otpadnih delova avio industrije, koje će vajar Aleksandar Gligorijević postaviti kroz jedinstvenu seriju futurističkih skulptura.

Biće organizovano tetoviranje mrava, zaštitnog znaka benda The Prodigy i "Warriors Dance Festivala". Tetovaže će biti poverene stručnim rukama majstora iz jednog od najčuvenijih tatu studija na svetu, Hanky Panky iz Amsterdama.

Organizatori očekuju više od 20.000 posetilaca iz Srbije, Engleske, Nemačke, Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Bugarske, Grčke, ali i iz Letonije, Australije i Amerike.

Cena ulaznica je i dalje 2.990 dinara, dok će na dan koncerta iznositi 3.990 dinara. RIP ulaznice, koje omogućavaju ulaz na posebnu kapiju, bolji pogled na binu sa izdignute platforme, poseban bar i toalete, kao i kretanje ka drugim binama i segmentima festivala, ostalo je još malo i njihova cena je 4.990 dinara.

Ulazi se otvaraju u 17 sati, a koncerti počinju od 17.15 sati. Kompletan program biće završen u 6 časova.

Prostor ispred bina neće biti ograđen, tako da će se u prvim redovima naći najbrži fanovi. Ulaz za mlađe od 16 godina biće dozvoljen samo uz prisustvo starijeg pratioca.

Na mestu održavanja hrana i piće će se prodavati po uobičajenim cenama, naveli su organizatori.

Zbog održavanja festivala režim saobraćaja će biti izmenjen i vozilima neće biti omogućen pristup Donjem gradu. Veći deo Gornjeg grada Beogradske tvrđave biće zatvoren za posetioce iz bezbednosnih razloga.

Warrior's Stage:
18:00 Kill Me Laser
18:45 Hex
20:00 Lollobrigida
21:30 Caspa
23:00 Zane Lowe
00:30 The PRODIGY
02:45 Skrillex
04:30 Chase & Status (DJ set) & MC Rage

Take me to the hospital stage:
17:15 Hype
18:00 Dredd Up
18:45 Tea Break
19:30 Overdrive
20:30 Goblini
22:00 Ritam Nereda
23:20 Eyesburn
00:20 no performance
02:15 Sve Barabe
04:00 Feed Me

Invaders Must Die stage:
17:30 Wenti Wadada
19:00 Martinees Selecta
20:30 Wenti Wadada
22:00 Shpira - DJ set
23:30 Damjan Eltech & Sajsi MC
00:30 no performance
02:15 Hornsman Coyote
03:45 Dovlaman & Pips

Kompletan program i satncu pogledajte OVDE. Organizator zadržava mogućnost izmene

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: