Obojeni program: koncerti u BG i NS

Sastav Obojeni program održaće 12. i 13. oktobra koncerte u Beogradu u Novom Sadu, promovišući tako svoje novo izdanje ,,Kako to misliš: mi”.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.09.2012.

16:41

Default images

Novosadski i beogradski koncert kultnog Obojenog programa održaće se u klubu The Quarter (Bulevar Despota Stefana 5, Novi Sad) u petak 12. i u sali Amerikana Doma omladine Beograda (Makedonska 22) u subotu 13. oktobra 2012. godine.

Bend će u neobičnoj postavi u kojoj trenutno nastupa (vokal, dva basa i bubanj) publici predstaviti aktuelni album ,,Kako to misliš: mi?(Odličan hrčak/Exit Label, 2012), ali je i podsetiti na ranije hitove iz svoje tridesetogodišnje karijere.

U oktobru 2011. godine, izdavačka kuća Odličan hrčak objavila je reizdanja prva dva albuma grupe Obojeni program – „Najvažnije je biti zdrav“ i „Ovaj zid stoji krivo“, izdanja koja se najčešće navode kao reprezentativni predstavnici savremenog ex-YU roka čiji počeci se upravo i vezuju za ovaj bend.

Aktuelni album ,,Kako to misliš: mi” je već prvim singlom ,,Da li smo naučili živeti u kapsuli“ probudio interesovanje publike širom regiona i dokazao da je, i nakon više od tri decenije, rad ovog kultnog novosadskog benda sve plodniji i inspirativniji.

Sa novim izdanjem ,,Kako to misliš: mi” Obojeni program se našao na vrhu svih relevantnih top lista domaće muzike (MTV Domaćica, Jelen top 10, Diskomer, Pop mašina…), a kritika i publika imaju samo reči hvale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: