Bili Kristal piše o starosti

Američki glumac Bili Kristal otkriće svoje poglede na život i starost u memoarima koji će biti pisani u humorističkom stilu i objavljeni na njegov 65. rođendan (14. marta), saopštila je izdavačka kuća Henri Holt.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.08.2012.

20:59

Default images

Kako prenosi Rojters, legendarni komičar će sećanja na svoj život i karijeru kao i zapažnaja o posledicama starenja, poput nesanice i zaboravnosti, ali i mučnim posetama lekaru i propadanju tela, pretočiti s puno humora u knjigu koja će se na policama knjižara naći 2013.

"Pomislio sam da bi trebalo da zapišem svoj život dok još mogu da ga se setim", kazao je glumac, koga šira publika ponajviše pamti po ulozi u filmu "Kad je Hari sreo Sali" gde mu je partnerka bila Meg Rajan.

"Šezdeset peti rođendan je događaj što treba proslaviti u dobrom raspoloženju, ali i prilika da se napiše nešto o svim onim sjajnim i teškim vremenima koji su me dovde doveli", naveo je on.

Kristal, koji je postao "ikona" svečane dodele Oskara - čak devet puta je bio domaćin tog spektakla - objavio je svoju prvu autobiografiju "Absolutely Mahvelous" 1986 a autor je i nekoliko knjiga za decu.

Njegova predstava "700 Sundays", postavljena na Brodveju, koja mu je 2005. donela nagradu Toni, govori o njegovom ocu koji je bio prinuđen da radi dva posla istovremeno da bi prehranio porodicu, kasnije je pretočena u knjigu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: