Čorba dogodine nastupa u Zagrebu

Rok grupa Riblja čorba i njen frontmen Bora Ðorđević nastupiće naredne godine u Zagrebu, najavio je Ðorđević u razgovoru za internet portal MojZagreb.info.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 15.07.2012.

22:09

Default images

"Stvari se menjaju na bolje i to je razlog zašto pripremamo povratnički koncert i to ne na mala vrata kroz manje gradove, već velika, u Zagrebu. Za sada ne mogu definisati datum, ali u prvoj polovini 2013. godine sigurno", rekao je Ðorđević u Čakovcu gde se zaustavio nakon uspešnog nastupa u Sloveniji na putu za Beograd.

Jedan od razloga najavljenog nastupa je i velik broj Hrvata, iz Zagreba, Rijeke, Pule, Splita i mnogih drugih gradova koji dolaze na koncerte u Sloveniji, rekao je Ðorđević.

"Baš iz Splita na sve naše koncerte dolazi bračni par koji su na rukama istetovirali ime naše grupe. Pozdravio sam nedavno nastup Prljavog kazališta u Beogradu i nadam se da će i nama uzvratiti isto", rekao je Ðorđević koji veruje da bez obzira na različita politička opredelenja rokenrol, kao i muzika uopšte, moraju biti iznad pogleda na svet.

"Uvek sam tvrdio da je Čakovec u ex Jugi bio najrokerskiji grad i uvek rado navratim baš ovde", kazao je Bora Čorba koji u Čakovec uvek rado svrati kod svog prijatelja Franca Kokalja.

Na pitanje da li zna koliko ljudi u Hrvatskoj prati njihov rad s obzirom na to da pesme Riblje čorbe caruju na hrvatskom crnom tržištu, Bora Čorba je rekao da je većina pesama na YouTube-u, pa nije problem doći do njih.

"Spoznaja o slušanosti dovoljno govori o našim pripremama za koncert u Zagrebu", rekao je on i najavio novi album koji bi trebalo da ugleda svetlo dana krajem jeseni.

Bora Čorba nije propustio da kaže da je i dalje vrlo aktivan u D S S-u Vojislava Koštunice i to u glavnom odboru i da je razočaran nedavnim izborima u Srbiji. Dementovao je priče da se razveo od supruge, ističući da on i žena često odlaze na odmor na planinu Rudnik, ali da su zbog posla najviše vezani uz svoju kuću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: