Nedelja umetnosti od danas u BG-u

Beogradska nedelja umetnosti (BNU), druga po redu, počinje večeras, 1. jula revijom 12 mladih dizajnera ''Young Walk'' na ''Naksi plaži'' ispred šoping centra "Ušće", a tim povodom koncert će održati ''Infinity Quintet'', finalista takmičenja "Ja imam talenat".

Izvor: B92

Nedelja, 01.07.2012.

08:15

Default images

Beogradska nedelja umetnosti će trajati do 8. jula i okupiće oko 200 umetnika iz cele Srbije, a biće održana u Domu omladine Beograd, na "Naksi plaži" i u prostoru ''Academia Del Lusso''''.

Izvršni producenti BNU su ranije izjavili da ta manifestacija obuhvata sve sfere kreativnih industrija i kreativnog stvaralaštva mladih neafirmisanih umetnika i dizajnera - film, pozorište, modni dizajn, fotografija...

Tokom trajanja BNU, svi zainteresovani pored revije i koncerta povodom otvaranja moći će da učestvuju na 10 radionica u okviru programa ''Beogradska urbana umetnost'' i ''Umetnost na dohvat ruke'', a na Beogradskoj pijaci umetnosti, 7. jula u 12 sati, moći će da se vide radovi 90 umetnika i dizajnera iz cele Srbije.

Manifestaciju organizuje organizacija EFESEF koja već 13 godina vodi Festival studentskog filma, a u organizacionom timu su mladi sa Univerziteta umetnosti u Beogradu i ostalih umetničkih fakulteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: