"Maroon 5" - ne mislimo da smo kul

Pevač sastava „Maroon 5“ Adam Livajn izjavio je da ne smatra da je on kul osoba.

Izvor: B92

Subota, 30.06.2012.

17:28

Default images

U intervjuu za magazin „The Sun“, Livajn je izjavio da su ljudi ranije mislili da uopšte nije kul da vam se sviđa njegov bend, ali je njihov hit „Moves like Jagger“ donekle promenio mišljenje publike.

„Sada je sasvim OK da se sviđamo ljudima. Godinama to nije bio slučaj. Ja sam pomalo šmokljan i volim muziku. Ne mislim da sam kul osoba“, izjavio je Livajn za „The Sun“.

„Jedno vreme bili smo prezasićeni, ali sve se promenilo nakon numere „Moves like Jagger“. Jedna potpuno nova, mlađa, generacija upoznala se sa radom benda zahvaljujući toj pesmi. Uspeli smo da nateramo ljude da ponovo igraju i pokazali smo da smo i mi još u igri“, zaključio je frontmen benda „Maroon 5“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: