Uz audio vodič kroz centar grada

Na inicijativu neformalne grupe studentkinja Fakulteta dramskih umetnosti (katedra za Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture), pokrenut je jedinstveni audio vodič pod nazivom, "Istorija u pokretu".

Izvor: B92

Utorak, 19.06.2012.

13:38

Default images

Koji je naš dramski pisac završio u zatvoru zbog svoje pesme?
Kako je Vasa Čarapić dobio svoje neobično prezime iako nije bio Čarapan?
Šta znate o slikarki koja se nalazi na novčanici od 200din.?

Odgovori na ova pitanja mogu se naći u audio vodiču "Istorija u pokretu" koji ima za cilj da svoje korisnike edukuje na temu znamenitih ličnosti naše istorije i istovremeno ih zabavi.

Glavni akteri igre su 10 ličnosti čiji se spomenici nalaze u centru Beograda i koji nisu previše fizički udaljeni. Zainteresovani će moći da saznaju nešto više o spomenicima-ličnostima slušajući razgovor između njih i samog vodiča. Kroz razgovore, čuće sećanja tih ličnosti kao i neke zanimljivosti o njima za koje pre nisu znali.

Tako mogu saznati šta će Dositej, Pašic, Cvijić i ostale znamenite ličnosti čiji se spomenici nalaze u centru grada reći o sebi i svojim zanimljivim životima.

Korišćenje vodiča je jednostavno, potrebno je samo skinuti audio fajlove sa sajta (www.istorijaupokretu.rs), prebaciti ih na telefon/mp3/i-pod i izaći u šetnju. Vodič je potpuno besplatan.

Više na: http://www.istorijaupokretu.rs i http://www.facebook.com/istorijaupokretu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: