Andre 3000 će biti Džimi Hendriks

Član grupe Outkast, Andre 3000 će glumiti legendarnog levorukog gitarskog virtuoza Džimija Hendriksa u novom holivudskom filmu koji će se zvati "All by my side".

Izvor: B92

Utorak, 08.05.2012.

12:00

Default images

Film "All by my side" će se usredsrediti na period Hendriksovog boravka u Engleskoj 1966-1967 kada je snimao album "'Are You Experienced?".

Scenario i režiju potpisuje Džon Ridli (John Ridley), projekat je u pripremnoj fazi, a snimanje bi trebalo da počne za tri sedmice u Dablilnu i Viklou trajaće ukupno šest nedelja.

Prema sanznanjima do kojih su novinari do sada došli u filmu bi trebalo da budu opisani događaji o tome kako je Hendrksa u jednom njujorškom klubu otkrila tadašnja devojka gitariste "Roling Stonsa" Kita Ričardsa. Ričards je nakon upoznavanja sa Hendriksom spojio njega i menadžera Česa Čendlera (Chas Chandler), koji je Džimija Hendriksa 1966. godine doveo u Englesku na snimanje albuma 'Are You Experienced?".

Ranije je bilo najavljivano da bi i glumica Hejli Atvel (Hayley Atwell) trebalo da glumi u ovom filmu, ali je za sada ulogu u filmu potvrdio samo Andre 3000.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: