Armand Asante u "Montevideu"

Američki glumac Armand Asante glumiće u nastavku popularnog filma i TV serije "Montevideo, Bog te video" u režiji Dragana Bjelogrlića, saopštila je danas producentska kompanija "Intermedia Network".

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2012.

11:04

Default images

Američki glumac u nastavku fudbalske sage o boravku srpske reprezentacije u Montevideu na Prvom svetskom prvenstvu, glumi fiktivni lik američkog menadžera koji u fudbalu prepoznaje sport budućnosti i sanja da od svih selekcija napravi tim snova.

Asante, koji se pridružio ekipi filma na snimanju na Tenerifima, rekao je da mu je "velika čast da radi van svoje zemlje i da se pridruži ekipi koja je ovako disciplinovana i koncentrisana".

Asante je irsko-italijanski glumac rodjen u Njujorku. Najpoznatiji je po ulozi u filmu "Kraljevi mamba". Dobitnik je Emi nagrade za ulogu u TV seriji "Goti", a glumio je i u filmovima "Sudija Dred" i "Američki gangster".

U svojoj, skoro 40 godina dugoj karijeri, igrao je u preko 50 filmova i oko 20 TV serija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: