Deadmau5: Madona je idiot

Džoel Tomas Cimerman, poznatiji pod svojim muzičkim imenon Deadmau5 nazvao je Madonu idiotom i optužio je da je na Ultra Music festivalu u Majamiju svesno podsticala publiku na uzimanje droge, objavio je engleski Gardijan.

Izvor: B92

Utorak, 27.03.2012.

14:24

Default images

Njegova reakcija usledilla je nakon što je Madona na sceni predstavljajući publici elektro sastav Avicii viknula: "Po meni reči muzika i ples nisu u suprotnosti. Imam za vas jedno pitanje. Koliko je vas do sada videlo "molly" (žargonski izraz za ekstazi). Da li ste spremni da se oznojite? Jeste li spremni za buku i sledećeg DJ-a?

Publika je njenu najavu dočekala sa odobravanjem ali Deadmau5 nije imao nimalo razumevanja za takav potez, naprotiv.

"Vrlo otmeno kraljice popa, pominjati drogu", napisao je na nekoliko postova na Fejsbuku. "To je baš odlična poruka za klince koji vole muziku. To je tvoj fantastični doprinos elektronskoj muzici, glorifikovanje droge?

"Ja nisam savršen, i možda sam najmanje moralno podobna osoba da se zalažem za bilo šta što je štetno po društvo, nečije zdravlje itd...Uzimali smo drogu u proteklih 10 godina, i strašno me vređa kada se neko zauzima za droge i idiotski način života.

"Ti (Madona) si uzor za milione klinaca imaš fenomenalan glas, koristi svoju pozitivnu energiju a ne glupe priče o stvarima koje uništavaju živote", napisao je Deadmau5 na Tviteru.

Madona je na optužbe odgovorila tvitom sa fotografijom na kojoj se nalazi sa ušima Mikija Mausa i tekstom: Ne reklamiram droge i nikada to nisam radila. To što sam izgovorila imalo je veze samo sa pesmom "Have You Seen Molly" koju je napisao moj prijatelj Sedrik Žerve."

Tvitovanje je okončano odgovorom koji je napisao Deadmau5.

"Pošteno, samo sam izrazio svoju zabrinutost, kao što ti inače radim. Hvala što smo to razjasnili.

Madona je inače u centru kontroverzi jer ime njenog novo albuma "MDNA" neodoljivo podseća na sintetičku drogu MDMA (metilendioksi-N-metilamfetamin), iako je više puta objašnjavala da je u pitanju skraćenica njenog imena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: