Brajtonski CautionHorses u Gradu

U utorak 3. aprila u KC grad u Beogradu (Braće Krsmanović 4) koncert će održati engleski "disco-punk" sastav CautionHorses u okviru svoje mini ex-Yu turneje.

Izvor: B92

Utorak, 27.03.2012.

12:30

Default images

Njihovu muziku britanski mediji opisuju kao disco-punk ili "angular-math-rock-disco-punk". U opisima se takođe spominju i art-punk, možda i zato što za svoje EP-je prave unikatne hand-made omote), kao i post punk-new wave.

"Kažu da je najteže biti prorok u svom selu. Ova tri momka opravdavaju tu izreku jer najređe nastupaju upravo u svom „selu“ ali zato sa svoja dva EP-ja dolaze već na drugu evropsku turneju. Svratili su onomad (2009) i u naše krajeve kada su nastupali u Subotici i Osijeku. Ovoga puta Segedin će biti izuzetak – ostatak turneje dogodiće se na prostoru bivše Jugoslavije. Na ovogodišnjem prolećnom izletu, Cautionhorses će posetiti Hrvatsku, Bosnu, Srbiju, Mađarsku i Sloveniju", saopštio je organizator.

Beogradski koncert CautionHorses u organizaciji BadMusicForBadPeople održaće se u utorak 3. aprila u KC Grad od 22h. Karte će se prodavati samo na ulazu u klub i cena će biti 400 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: