Komedija Merigold hotel u bioskopu

Novo ostvarenje reditelja Džona Madena, “Best egzotik Merigold hotel“, od sutra, 22. marta će se naći u domaćim bioskopima.

Izvor: B92

Sreda, 21.03.2012.

17:52

Default images

To je, kako se u saopštenju navodi, duhovita priča o avanturi britanskih penzionera. Film je premijerno bio prikazan na 40. FEST-u.

Evelin, Daglas, Mjuriel, Norman, Džin, Medž i Grejam čine grupu penzionera koji odlučuju da odu u Indiju i tako uštede preostali novac. Nakon što vide reklamu o luksuznom hotelu za ljude u zrelim godinama, oni odlučuju da upravo tu provedu penziju. Međutim, kad stignu u „Best egzotik Merigold“ hotel, otkrivaju da nije sve baš kao što je reklamirano. Tada kreće avantura, a iskustvo koje dele menja ih zauvek, jer shvataju da se život i ljubav mogu ponovo dogoditi kada se oslobodimo prošlosti.

U filmu igraju: Džudi Denč, Megi Smit, Bil Naji, Tom Vilkinson, Ronald Pikap i Dev Patel, mladi glumac poznat po ulozi u filmu „Milioner iz blata“.

“Best egzotik Merigold hotel“ je premijerno prikazan u Velikoj Britaniji tokom vikenda od 24. do 26. februara, pri čemu se našao na drugom mestu po gledanosti, zaradivši 2, 2 miliona funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: