“Valjak” bez struje – prvi put

Zagrebačka grupa “Parni valjak” održala je 8. marta u punom Sava centru prvi od pet uzastopnih koncerata.

Izvor: Tanjug

Petak, 09.03.2012.

09:03

Default images

Bend poznat po rok spektaklima uz glasno ozvučenje i svetlosne efekte, oduševio je publiku izvođenjem svojih hitova na akustičnim instrumetnima u intimnijoj i romantičnoj atmosferi Sava centra. Potpunijem doživljaju doprinela je raskošna i veoma efektna scenografija te je bina podsećala na sobu, sa tepisima, zavesama, stonim lampama, slikama, komadima različitog nameštaja, a sve to dopunjeno raznobojnim svetlima.

Koncert su započeli numerom ”Sjaj u očima”, a već sa drugom melodijom “Moja je pjesma lagana” publika je ustala i zaigrala.

“Nakon dve godine ponovo smo skupa. Držimo se obećanja da više nećemo praviti velike pauze između koncerata i zato evo nas”, pozdravio je prisutne Aki Rahimovski, koji je igrajući i skačući po sceni pokazao da ima sasvim dovoljno energije da iznese pet zakazanih koncerata.

Nizali su se hitovi “Zasteve”,Prokleta nedelja”, “Ljubavna”, “Jesen u meni tuguje”, “Dođi”, “Ivana”, a publika je horski pevala pesme.
Foto: Tanjug
Tokom izvođenja pesme “Kad me dotakne” scena se pretvorila u zvezdano nedo, a iz publike su zsvetleli mobilni telefoni.

Rahimovski je zaigrao i sa damama u prvom redu uz “Uhvati ritam”, dok je melodiju ”Ugasi me” jedan mladić iskoristio da ispred bine zaprosi devojku.

”Parni valjak” je predstavio i nove pesme ”Kralj iluzija” i ”Stvarno nestvarno” sa istoimenog albuma koji svi posetioci mogu preuzeti sa sajta benda uz pomoć koda sa svojih ulaznica.

Već očekivani bis doneo je numere “U prolazu” i “Sve još miriše na nju”, a “Parni valjak” svira “bez struje” i narednih dana, 9, 10, 11. i 12. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: