Depeche Mode najavili novi album

Frontmen sastava Depeche Mode, Dejv Gan izjavio je da je bend spremio 20 novih demo pesama koje će se naći na njihovom novom albumu.

Izvor: B92

Sreda, 07.03.2012.

10:35

Default images

Pevač je najavio skori ulazak benda u studio, najverovatnije u aprilu, kako bi započeli odabir i snimanje numera koje će se naći na novom albumu.

„Stvari su se promenile i ceo proces snimanja potpuno je drugačiji nego što je to bio slučaj ranije. Potrebno je da se okružite interesantnim ljudima, morate da sarađujete sa osobama koje će vas inspirisati da pesme koje ste napisali poprime potpuno novo obličje. Nema ničeg dosadnijeg od odlaska u studio sa već pripremljenom idejom onoga što ćete raditi“, izjavio je Gan za časopis "Rolling Stone".

Gan se takođe nada da će album svetlost dana ugledati do kraja godine. Poslednji album pod nazivom „Sound of the universe“ Depeche Mode objavili su 2009. godine. Martin Gor je nedavno, sa bivšim članom benda Vinsom Klarkom, pokrenuo i sporedni projekat nazvan VCMG, a njihov debi album nazvan „Ssss“ u prodaji će se pojaviti 12. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: