Vodimo vas na Antoinea Clamarana

Jedan od predvodnka savremenog francuskog elektro-zvuka, disk džokej i producent Antoine Clamaran, nastupiće u klubu Plastic 9. marta.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.03.2012.

14:12

Default images

Već godinama poznato ime house muzike, Clamaran je širokoj publici poznat po singlovima “Gold“ i „Believe“, ali i nebrojenim remiksima svetskih hitova.

Clamaran se na francuskoj sceni probio početkom devedesetih, kada su ga primetili voditelji popularnog pariskog radija Maximum FM. Njegova zavidna veština miksovanja bila je dovoljna da francuska elita krene da ga unajmljuje kao DJ-a na privatnim žurkama, a sredinom dekade zamenio je Laurenta Garniera kao rezident kultnog kluba Palace.

Narednih godina Clamaran he stekao status jednog od najproduktivnijih i najtraženijih imena moderne francuske elektro scene – nebrojeni remiksi i producentski rad uvrstio ga je u sâm vrh imena kontinentalne Evrope.

U periodu od 2003. do 2009. Clamaran je objavio četiri albuma i kompilaciju najvećih hitova, a poslednjih godina se mahom bavi produkcijom, s tim što mu strast za miksovanjem ne jenjava, te je i dalje domaćin popularnih pariskih klubova Les Bains Douches i Le Queen.

B92 i Plastic vode vas besplatno na nastup Antoinea Clamarana u petak 9. marta. Prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime, prezime, broj kontakt telefona i u naslovu poruke obavezno upišite "Antoine Clamaran".

Karte za nastup Antoinea Clamarana u Beogradu u prodaji su od petka, 2. marta, u Bilet centru (Trg republike) i Eventim prodajnim mestima po ceni od 700 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: