Trejler za “O bubicama i herojima”

Trejler igrano-animiranog filma “O bubicama I herojima” reditelja Petra Pašića, uspešno je predstavljen na ovogodišnjem filskom marketu 62. Berlinskog filmskog festivala.

Izvor: B92

Petak, 24.02.2012.

10:42

Default images

Vizuelni identitet filma, koji producenti porede sa opusom Tima Burtona ili Neila Gaimana, ostavo je bez daha sve producente koji su se u potrazi za novim filmskim tendencijama pojavili na ovogodisnjem Berlinalu.

“Obećavam da ćemo kvalitetom animacije i postproduckije stati “rame uz rame” sa holivudskom filmskom produkcijom zahvaljujući DoktorFried timu koji je maštovito i kvalitetno predstavio karaktere “bubica” i koncepta animiranog dela filma (koncept dizajner Relja Pajić i art direktor Siniša Sumina)”, garantuje kreativni supervizor specijalnih efekata filma, Vuk Tatalović.

Scenario za ovaj ljubavni triler, koji paralelno prati priče heroja i bubica u potrazi za izgubljenim ljubavima, pisali su Dimitrije Vojnov, Nikola Pejaković i Petar Pašić, čije su likove oživeli glumci Bojan Dimitrijević, Ilija Pašić, Zoran Cvijanović, Boda Ninković, Branka Petrić, Nada Macanković i Nataša Vojnović, jedna od naših najpoznatijih manekenki u svetu, koja je na filmu “O bubicama I herojima” doživela svoj filmski debi.

DoktorFried ekipa vredno radi na montiranju poslednjih kadrova, u nadi da će ovaj romantično-apokaliptični film biti premijerno prikazan pre “Smaka sveta”!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: