Beograd na holivudskim plakatima

Holivudski studio "20th Century Fox" odobrio je korišćenje fotografija Beograda na plakatima za lokalnu kampanju filma "Najmračniji sat 3D", čija premijera će biti 28. decembra u bioskopu "Sinepleks", saopštio jedomaći distributer "MegaKom film".

Izvor: Tanjug

Petak, 16.12.2011.

14:51

Default images

Na vizuelnim rešenjima za ovaj film se tako, osim Moskve, u kojoj se dešava radnja, nalaze i obeležja Beograda - Narodna skupština, Beogradski spomenik i Kalemegdan.

"Najmračniji sat 3D" je naučnofantastični triler o grupi mladih ljudi koji se u Moskvi bore da prežive napad nepoznate i nevidljive vrste iz svemira, koja crpi sve izvore energije i celu planetu ostavlja u potpunom mraku.

Producent je poznati ruski reditelj Timur Bekmambetov (Noćna straža, Dnevna straža, Tražen), a reditelj Kris Gorak.

Film je sniman u Moskvi i jedno je od retkih ostvarenja američke produkcije snimano u potpunosti van Sjedinjenih Američkih Država.

Glavne uloge igraju Emil Hirš, Olivija Tirlbi, Maks Mingela, Rejčel Tejlor, a u filmu se pojavljuje i poznati švedski glumac Juel Šinamon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: