Bez Aragorna u filmu Hobit?

Holivudski glumac Vigo Mortensen izjavio je da se lik Aragorna neće pojaviti u predstojećoj ekranizaciji romana Dž.R. R.Tolkina ''Hobit'', preneli su mediji.

Izvor: B92

Petak, 25.11.2011.

16:10

Default images

Mortensen, koji je igrao Aragorna u trilogiji ''Gospodar prstenova'' Pitera Džeksona, rekao je da za sada njegovog lika nema u projektu.

''Da su me producenti pitali da igram Aragorna, prihvatio bih", rekao je Mortensen. ''Ali me nikada nisu pitali, a oni snimaju film. Nisam u projektu, osim ako ne nastane neki novi plan u poslednjem trenutku, ali mislim da bih čuo za njega do sada''.

Njegove kolege iz trilogije ''Gospodar prstenova'', kao što su Orlando Blum, Ilajdža Vud, Ijan Mekelen i Kejt Blanšet, ponoviće svoje uloge u ''''Hobitu''.

''Hobit'' će biti snimljen kao film iz dva dela. Prvi će se zvati ''The Hobbit: An Unexpected Journey'' (Hobit: Neočekivano putovanje) i počeće da se prikazuje od 14. decembra 2012. godine, dok će drugi deo ''The Hobbit: There and Back Again'' (Hobit: Tamo i nazad) biti prikazan u bioskopima od 13. decembra 2013.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: