Nova godina počinje u bioskopu

Priče o pingvinima, muškarcima koji mrze žene i tradicionalnim problemima između braće i sestara zauzeće domaće bioskopske dvorane u prvom mesecu naredne godine.

Izvor: B92

Sreda, 23.11.2011.

12:32

Default images

Već 5. januara na velikom platnu moći ćete da pogledate animiranu avanturu „Happy Feet 2“ i triler „Muškarci koji mrze žene“.

Nastavak uspešne i Oskarom nagrađene animirane komedije "Happy Feet 2" u 3D tehnologiji publiku vodi kroz veličanstvene pejzaže Antarktika. Mambl, majstor stepovanja, ima problem jer njegov maleni sin Erik ima koreo-fobiju. Ne želeći da se bavi plesom, Erik beži i sreće se sa Moćnim Svenom, pingvinom koji može da leti! Mambl će morati zaista da se potrudi da bi povratio poverenje i divljenje svog sina.



Režiju ostvarenje „Happy Feet 2“ potpisuje Džordž Miler, dok glasove glavnim junacima pozajmljluju Ilajdža Vud, Robin Vilijams, Henk Azarija, Bred Pit, Sofija Vergara, Met Dejmon.

Švedska bestseler trilogija „Milenijum“ Stiga Lašona nakon ekranizacije u rodnoj zemlji dobija i svoju holivudsku verziju. „Muškarci koji mrze žene“ u režiji Dejvida Finčera baziran je na prvoj knjizi koja je širom svetan prodata u preko pedeset miliona primeraka i postala svetski fenomen.Glavne uloge tumače Danijel Krejg i Runi Mara.



Adam Sendler, Kejti Holms i Al Paćino ulaze u naše bioskopske dvorane 19. januara zahvaljujući komediji „Džek i Džil“. Pod rediteljskom palicom Denisa Dugana komedija prati Džeka Sedlstajna (Adam Sendler), uspešnog marketinškog magnata iz Los Anđelesa, koji ima prelepu ženu, decu.

Ali, omiljeni američki praznik, „Dan zahvalnosti“, svake godine pretvara se u dramu, jer Džeka posećuje njegova pasivno-agresivna sestra bliznakinja Džil, koju takođe glumi Sendler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: