Konkurs za 12. KEF

Kulturni centar Rex i Rekonstrukcija Ženski fond su raspisali konkurs za 12. sajam kratke elektronske forme- KEF, čija je ovogodišnja tema ,,Švorc”.

Izvor: PR

Nedelja, 13.11.2011.

13:10

Default images

Zahtev ovogodišnjeg konkursa je da učesnice/učesnici stražuju žensku stranu krize i besparice (što ne znači da kao autori ne mogu da učestvuju i muškarci).

Radovi bi trebalo da u 30 sekundi prikažu kako se u nastaloj i produženoj krizi snalaze žene, na koje redovno pada i najveći teret restrikcija i nemaštine, kaže se u saopštenju.

Svi radovi koji budu odgovorili osnovnim zahtevima konkursa (veza sa zadatom temom, trajanje do 30 sekundi, elektronska forma), postavljeni na internet i prijavljeni organizatorima do 25. novembra, biće prikazani na izložbama i festivalima ženskog stvaralaštva u zemlji i regionu.

Detaljnija uputstva u vezi sa formatima i slanjem radova možete dobiti i mejlom, preko adrese rekonstrukt@kef.rs ili na forumu sajta kef.rs .

Specijalni žiri (Čarna Radoičić, filmska rediteljka, Nebojša Milikić (KC Rex), Aleksandar Bobić, pejzažni arhitekta i umetnik) će najboljim radovima dodeliti tri nagrade – kupovinu tehničke opreme u vrednosti od 30.000, 20.000 i 10.000 dinara.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane učesnike i učesnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: