Novi Bajagin singl 31. oktobra

Bajaga i Instruktori objaviće 31. oktobra radijski i internet singl "Ako treba da je kraj", koji najavljuje njihov novi album koji će se pojaviti tokom zime 2011/2012. godine.

Izvor: PR

Četvrtak, 20.10.2011.

12:24

Default images

Premijera novog Bajaginog singla desiće se tog ponedeljka u podne na sajtu www.longplay.rs, kao i preko Youtube i Facebook strana, a istovremeno pesma "Ako treba da je kraj" biće dostupna radio stanicama u Srbiji i u svetu.

"Radi se o prvoj pesmi kojom ćemo da predstavimo novi album. U pitanju je ljubavna pesma, rok balada, ali to ne znači da će i sve ostale pesme na budućem albumu biti u tom fazonu", kaže Momčilo Bajagić, autor muzike i stihova.

'"Ako treba da je kraj" počinje izuzetno pamtljivim gitarskim motivom, uz lagani ritam Bajaga setnu ljubavnu priču počinje stihovima "Gde su oni dobri anđeli čuvari, što dolaze tiho, da poprave stvari...", da bi malo kasnije pesma narasla u veliki i zanosni refren koji punom snagom osećaja nosi sve pred sobom. Šestominutnu pesmu karakteriše čvrsta ritam sekcija, isprepletene električne i akustične gitare, a uz ženske prateće glasove, posebno toplu, retro boju daju klavir i hemond orgulje Instruktora Saše Loknera", piše u najavi izdavača.

Producent pesme, kao i budućeg još neimenovanog albuma Bajage i Instruktora je Voja Aralica, koji je radio i prethodni CD "Šou počinje u ponoć" (2005).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: