Holandski perkusionisti u Beogradu

Holandski perkusionisti i zabavljači "Percossa" nastupiće 30. septembra i 1. oktobra u Domu sindikata u Beogradu, najavljeno je iz Beogradske arene.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.09.2011.

14:16

Default images

Svetska senzacija "Percossa" nastala je krajem osamdesetih godina izvodeći muzičke performanse po ulicama južne Francuske, a godine 1998. svoje muzičko i teatarsko umeće preneli su na scenu.

Grupu čine ccetvorica profesora univerziteta koja, pored udaraljki, ritam i muziku proizvode služeći se svojim telima i predmetima iz svakodnevnog života na originalan i duhovit način i uz zapanjujuću
tehničku virtuoznost, naveli su organizatori programa.

Njihova kreativnost ogleda se u povezivanju muzike, pozorišta, igre senki, magije, akrobatike, pantomime, cirkusa, stepovanja i stend-ap komedije.

U Beograd dolaze s najnovijom predstavom "The Rebels of Rhythm", s kojom su već nastupili u više od 20 gradova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: