Raspisan konkurs "Ranko Radović"

Konkurs za dodelu Nagrade "Ranko Radović", koja je osnovana sa ciljem da podstiče, razvija i afirmiše kritičko-teorijsku misao u oblasti arhitekture i arhitektonsko stvaralaštvo, biće otvoren od 1. septembra do 15. oktobra, saopštio je ULUPUDS.

Izvor: Tanjug

Utorak, 30.08.2011.

11:15

Default images

Konkurs raspisuju Udruženje likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije (ULUPUDS), Arhitektonski fakultet u Beogradu, Fakultet tehničkih nauka Novi Sad, Institut za arhitekturu i urbanizam Srbije, Kolarčeva zadužbina, Urbanistički zavod Beograda, Potisje Kanjiža A.D. i Inženjerska komora Srbije.

Nagrada će se dodeliti za kritičko-teorijske tekstove o arhitekturi objavljene u prethodnoj kalendarskoj godini, kao i u tekućoj godini do datuma dodele nagrade, i to za kritike, eseje, knjige, predavanja, zatm za televizijske emisije, izložbe ili multimedijalne prezentacije i realizovano arhitektonsko delo dovršeno u istom periodu.

Pravilnik Nagrade "Ranko Radović", elementi konkursa i elektronski formular za prijavu na konkurs nalaze se na sajtu www.ulupuds.org.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: