Raspisan konkurs za "rukotvorine"

Raspisan je konkurs za avgustovski Harmony Srbijateks festival, još jedno specijalno festivalsko izdanje Malog sajma lepih rukotvorina u saradnji sa Srbijateksom, a pod pokroviteljstvom ustanove kulture Parobrod.

Izvor: B92

Utorak, 12.07.2011.

11:01

Default images

Na jednom od najlepših beogradskih platoa na Terazijama 30-32, u subotu 6. avgusta, održaće se avgustovski Harmony Srbijateks festival u periodu od 14h do 22h.

Stotinak umetnika predstaviće se ručno izrađenim nakitom, odevnim predmetima, lampama, nameštajem i drugim dizajniranim, jedinstvenim životnim detaljima. Na jednom mestu naći će se veliki broj kreativnih ljudi, slikari, grafičari, keramičari, vajari, dizajneri i muzičari.

Za učešće na avgustovskom Harmony Srbijateks festivalu potrebno je poslati prijavu koja treba da sadrži:
1. Ime i prezime
2. Kontakt telefon
3. Kontakt e-mail
4. Pet fotografija radova
na e-mail: malisajamlepihrukotvorina@​gmail.com

Kotizacija iznosi 1.500 dinara. ROK ZA PRIJAVU JE 1. avgust 2011.

Za izlaganje radova obezbeđeno je više vrsta izlagačkog prostora, stolovi, rafovi sa policama, štenderi (za garderobu i kao način postavke panoa) i mrežaste lutke pogodne za razne vrste instalacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: