„Ritam Nereda“ konačno u SKC-u

Legendarni novosadski bend „Ritam Nereda“ nastupiće 11. juna u beogradskom Studentskom kulturnom centru, gde će promovisati aktuelni album „Paralelni svet“.

Izvor: B92

Utorak, 10.05.2011.

12:32

Default images

Ipak, osim novih pesama publika će moći da čuje i dobro poznate stare hitove koje bend svira više od dvadeset godina, a kao podrška na koncertu nastupiće posttraumatic hardcore sastav „Flatline“ iz Sarajeva.

Heavy punk rock bend „Ritam Nereda“ objavio je deseti po redu album „Paralelni svet“ prošle godine, a sredinom marta objavili su spot za pesmu „Elita“. Album je objavljen u dve forme, kao digipak CD u izdanju SKC-a Novi Sad, a u digitalnom obliku može se preuzeti sa sajta exitmusic.tv.

„Paralelni svet“ snimljen je u studiju Barba u Beogradu (producent Dejan Vučković) i u studiju Fabrika 13 u Ljubljani (postprodukcija Boban Milunović). Bend sačinjavaju Boban - gitarista, pevač i tekstopisac, bubnjar PJ, basista Mire i novi gitarista Sale Friš.

„Novosadski sastav ’Ritam Nereda’ poznat je po energičnim, žestokim i beskompromisnim koncertima na kojima ih prati veliki broj poštovalaca, jer neprestalno menjaju i poboljšavaju svoj zvuk stvarajući prepoznatljiv stil. Svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima za razne izdavače tokom dvadeset godina karijere uvek su imali veliku bazu fanova i za naše uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava“, navodi se u saopštenju „AAA produkcije“, koja organizuje koncert.

Pored beogradskog koncerta bend očekuju nastupi i u Smederevskoj Palanci, Novom Sadu (To be Punk festival), Tuzli, Sarajevu, Nišu ali i na prestižnom Metal Camp festivalu u Sloveniji.

Ulaznice po ceni od 800 dinara mogu se nabaviti na blagajni SKC-a, biletarnici Beogradske Arene, Doma sindikata, SC Ušće - info pult, u Felix Shop-u, Gigs Tix Novi Sad - Pariski magazin, i putem interneta na www.gigstix.com. Na dan koncerta ulaznice će koštati 1000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: