Shakira “protresla” BG arenu

Latino pop zvezda Shakira održala je 9. maja uveće nastup u Beogradskoj areni, gde je nastupila u okviru svetske turneje povodom novog albuma "Sale el sol/The Sun Comes Out".

Izvor: Beta

Utorak, 10.05.2011.

08:59

Default images

Nakon skoro jednoipočasovnog nastupa, tokom koga je uglavnom bosonoga izvela neke od svojih najvećih hitova poput "Hips Don't Lie", "Whenever, Whenever" ili "Loca", Shakira je nakon jednog bisa ispraćena sa ovacijama iz Beogradske arene.

Na početku prvog susreta sa srpskom publikom, Shakira je poručila da je došla "ovde s jedinim ciljem - da se svi što bolje provedu", a atmosferu je odmah podgrejala pozvavši pet devojaka iz publike kako bi im održala efektan kratak kurs trbušnog plesa, što je dvorana burno pozdravila.

Tokom koncerta 35-godišnja Kolumbijka je odisala dobrim raspoloženjem, pokazavši zavidnu količinu energije neprekidno igrajući i pevajući pesme na španskom i engleskom jeziku poput "La Tortura" i "I'm Gipsy".

Više hiljada Beograđana smestilo se pretežno u parter i donji deo tribina arene, a naklonost prema Shakiri pokazali su u nekoliko navrata bacajući na binu plišane igračke, dok je pevačica sa svoje strane u publiku bacila buket ruža.

U jednom trenutku Shakira je, praćena samo gitaristom i bubnjarem, u isturenom delu bine priredila plesnu tačku, koju je prekinula padom na pod, da bi se potom uz otkucaje u ritmu srca ponovo podigla, izmamivši usklike oduševljenja u Areni.

Izvedbu hita "Loba/She Wolf" pratila je efektna koreografija uz grmljavinu i zatamnjenu binu i dve tamnopute plesačice u crnim haljinama, dok je uz akustične gitare otpevala obradu "Nothing Else Matters" sastava Metallica.

Posle oko sat i 15 minuta nastupa Shakira se povukla sa pozornice uz reči: "Hvala vam mnogo, baj!", da bi se nakon glasnih poziva Beograđana vratila pred njih hitom "Hips Don't Lie".

Kraj je pripao velikom hitu "Waka Waka" izvedenom uz kišu konfeta i zajedno u plesu sa desetak Beograđana, koji su se ranije na audiciji izborili za povlasticu da se popnu na binu sa svetskom zvezdom iz Kolumbije.

Opširniji izveštaj sa Shakirinog koncerta u Beogradskoj areni pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: