Muzički maraton u Beogradu

Koncertom Vasil Hadžimanov benda 11. maja počinje višednevni muzički maraton u beogradskom Kulturnom centru "Grad", gde će do 15. maja nastupiti i rege sastav Zaa, hrvatska treš pop grupa Lollobrigida, kao i psihodeličari Seven That Spells i Temple of the Smoke.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.05.2011.

14:54

Default images

"Grad" je danas saopštio da će 11. maja svirati džez sastav klavijaturiste Hadžimanova čiji je poslednji album "Života mi" (2009), dok će 12. maja nastupiti kruševački Zaa čiji se drugi album "Good Things" očekuje tokom maja.

U petak 13. maja u "Gradu" nastupa raniji dobitnik regionalne MTV nagrade zagrebački bend Lollobrigida, koji je nedavno preko www.mtv.rs objavio besplatni singl "Kompjuter".

Za 14. maj najavljen je dj program "All That Bass", dok u nedelju 15. maja sviraju zagrebački Seven That Spells, uz podršku beogradskih psihodeličnih kolega Temple of the Smoke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: