Pobednik “Sandensa” na BELDOCS-u

Dugometražni dokumentarni film "Mesto među zvezdama", pobednik festivala “Sandens“ i IDFA biće prikazan 8. maja u Domu omladine Beograda u glavnom programu 4. BELDOCS-a.

Izvor: B92

Nedelja, 08.05.2011.

11:04

Default images

Holandska produkcija koju zajedno potpisuju autori Stand van de Steren i Leonard Retel Helmrih predstavlja porodičnu sagu u indonežanskoj faveli. Impresivno snimljena intimna priča dešava se na fonu šire, političke drame.

U međunarodnom programu BELDOCS-a 8. maja učestvuje i belgijski film "Kao da je ime bitno" rediteljke i scenaristkinje Eve Kuper.

U domaćoj selekciji biti prikazani dokumentarci "Bez neba" Bojane Starčević, "Mica i okolne priče" Milana Nikodijevića i "Oženiću ceo selo" Željka Mirkovića.

Prateći i reprizni programi BELDOCSa održavaju se i u Muzeju kinoteke i Centru za kulturnu dekontaminaciju.



Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: