Felipe Rejes: "Yo, también" i Quique González

Felipe Rejes, kapiten košarkaškog kluba Real Madrid, po sopstvenom priznanju, nema mnogo vremena za umetnost, pošto mu "životni tempo diktiraju utakmice, česta putovanja i svakodnevni treninzi."

Izvor: B92

Četvrtak, 24.02.2011.

02:02

Default images

Ipak, tridesetogodišnji Španac voli da gleda filmove i uživa u svim vrstama umetnosti, posebno ako dolaze sa Iberijskog poluostrva. Za sajt B92 Felipe Rejes preporučuje kako da "kvalitetno ubijete vreme".

Zna se kakav je život profesionalnog sportiste, imamo veoma malo vremena za sebe. Ja veoma volim filmove i uživam u odlascima u bioskop, ali se iskreno ne sećam kad se to poslednji put desilo. Često vidim reklamu za nešto što želim da pogledam, pa ne stignem, ali mi se od onoga što sam „ugrabio“ da vidim u poslednje vreme veoma dopao "Gran Torino" Clinta Eastwooda, ali i "Man on Fire" Denzela Washingtona. Odlična priča sa fantastičnim glumcima.



Naravno, najviše volim španske filmove, a prošle godine me je najviše oduševio "Yo, también", veoma potresan i zanimljiv film (priča o životu prvog momka sa Daunovim sindromom koji je završio fakultet). Doduše, najbolji su mi stariji filmovi, oni koje još odavno pamtim.



Za muziku takođe nemam mnogo vremena, ali uvek nabacam svašta na iPod, da mi se nađe dok putujem. Uglavnom slušam američki i španski pop, mada volim i hiphop. Trenutno mi je omiljeni muzičar Španac Quique González. On uglavnom komponuje tipičnu špansku pop muziku, ali je veoma talentovan I njegova me muzika opušta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: