FdP: "Žena sa slomljenim nosem"

Goran Lukić Luka, basista benda Figlio Di Puttana, koji uvek obećava vesele svirke i dobar provod, za predstojeće zimske dane toplo preporučuje novi film Srđana Koljevića i izlazak u klub "Blue Moon".

Izvor: B92

Utorak, 12.10.2010.

23:40

Default images

Čitaocima sajta b92.net preporučujem MASIVNOG GOXA, koji je do skora živeo i radio u Francuskoj, sa najsvežijim dub-stepom, još nedovoljno poznatim na ovim prostorima. Dakle, klub "BLue MooN", ponedeljak veče. To je DJ koji svojim sjajnim nastupima poslednjih godina daje izuzetan doprinos beogradskoj rege sceni.



A za sve koji sumnjaju u domaću kinematografiju, savetujem da pogledaju odličan film "Žena sa slomljenim nosem". Film u kome se sve zapliće kada mlada žena (sa slomljenim nosem) izađe iz taksija u saobraćajnoj gužvi na mostu, i baci se u reku, a za sobom ostavlja bebu. To izaziva naizgled nemoguće ljubavi kod troje očevidaca, taksiste mizantropa, mlade profesorke i neobične apotekarke koja napušta verenika jer otkriva da je brat njene prve ljubavi, ipak onaj pravi...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: