Krug laži na DVD-u

Izvor: B92

Sreda, 15.04.2009.

00:00

Default images

U okviru 305. DVD kola distributerske kuće "Tuck" objavljeni su triler "Krug laži", drama "Noći u Rodanteu", animirani "Ratovi zvezda" i porodični film "Nova priča o Pepeljugi".

KRUG LAŽI

Režija: Ridley Scott
Uloge: Leonardo DiCaprio, Russell Crowe
Žanr: triler
Trajanje: 122 minuta

“Di Kaprio je u odličnoj formi, Krou je živa vatra.”

CIA je za petama vođi serije terorističkih napada. Rodžer Feris je operativac američke obaveštajne agencije, koji ide iz mesta u mesto, trudeći se da preduhitri stalne promene događaja. Poput oka na nebu, satelitska veza nadgleda Ferisa.

Na drugom kraju te veze je veteran CIA Ed Hofman, koji sa hiljadu milja razdaljine osmišljava strategiju. I kako se Faris približava meti, on otkriva da poverenje može biti jednako opasno koliko i neophodno za preživljavanje.

Leonardo di Kaprio (Feris) i Rasel Krou (Hofman) igraju u filmu „Krug laži“ , koji je po romanu Dejvida Ignjaciusa adaptirao Vilijam Monahen (Razdvojeni). Ridli Skot režira ovu snažnu priču vodeći gledaoce kroz uzbudljive akcione scene savremenog špijunskog trilera.

NOĆI U RODANTEU

Režija: George C. Wolfe
Uloge: Richard Gere, Diane Lane
Žanr: drama
Trajanje: 93 minuta

Nikada nije kasno za drugu šansu.

Zvezde filma “Neverna žena” vraćaju na ekrane nekadašnju hemiju u priči bogatoj emocijama po bestseleru Nikolasa Sparksa (Beležnica, Poruka u boci). Ričard Gir je Pol, hirurg koji je pre mnogo vremena nesvesno žrtvovao porodicu zarad karijere. Dajen Lejn je Adrijen, posvećena majka, koja pokušava da nastavi dalje svoj život nakon muževog neverstva, boreći se protiv njegove želje da se vrati kući. U udaljenoj gostionici u Oter Benksu, Pol i Adrijen žele da ozbiljno preispitaju svoje živote. Ali, bliži se oluja i oni se okreću jedno drugome radi utehe. Ulaze u romansu, koja će uticati na njihove živote…

STAR WARS: THE CLONE WARS

Režija: Dave Filoni
Žanr: animirani
Trajanje: 94 minuta

“Ratovi klonova oživljavaju staru zabavu Ratova zvezda!”

Nekada davno u dalekoj, dalekoj galaksiji... saga „Ratovi zvezda“ se nastavlja u prvom animiranom filmu Lucasfilm Animation. Sa omiljenim likovima i pojavom novih, ovo je „Rat zvezda“ kakav niste videli do sada.

Dok se ratovi klonova vode kroz galaksiju, Anakin Skajvoker i njegov novi Padavan učenik Ašoka Tano otpočinju opasnu misiju kako bi spasili otetog sina gospodara Džaba Hata.

Odmetnik Grof Duku je odlučan u želji da oni ne uspeju i proganja ih zajedno sa smrtonosnim ubicom Asajom Ventresom. Za to vreme na frontu Obi-Van Kenobi i učitelj Joda vode veliku armiju klonova u hrabre borbe protiv vojske droida i odolevaju napadima Mračne strane Sile. Pripremite svetlosne mačeve! Dolazi nova era avanture!

NOVA PRIČA O PEPELJUGI

Režija: Damon Santostefano
Uloge: Selena Gomez, Drew Seeley
Žanr: porodični
Trajanje: 88 minuta

Bila jednom jedna...moze ponovo da se desi...

Muzikalno je, romantično je. Nova priča o Pepeljugi je bajka o plesu do kraja života. U ovoj modernoj verziji Selena Gomez (The Wizards Of Waverly Place) igra ulogu Meri, moderne Pepeljuge koja umesto staklenih cipelica nosi cipele za ples.

Dru Sili (High School Musical) je u ulozi novog dečka u školi Džoa, šarmantnog princa sanjara koji traži devojku koju će voleti. Da li bi Meri mogla biti ta devojka?

Sa muzikom i plesom po vašem ukusu, sa romantikom po vašoj meri i raznim iznenađenjima, uvidećete da je „Nova priča o Pepeljugi“ urađena baš za vas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: