Filmovi za decu

Preporučujemo filmove koji će se dopasti vama i vašim klincima

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.04.2009.

14:04

Default images

U bioskopima:

Ledeno doba 3
Režija:
Carlos Saldanha
Režija sinhronizacije: Goran Jeftić
Glasovi: Nikola Đuričko, Srđan Miletic, Voja Brajović, Isidora Minić, Goran Jeftić, Lako Nikolić, Tomas Sarić
Ledeni junaci iz blokbastera “Ledeno doba” i “Ledeno doba 2: Otapanje” se vraćaju u neverovatnoj avanturi za sve generacije.
Skret i dalje pokušava da uhvati oduvek željeni žir (a mozda će pre uspeti da pronađe ljubav svog života), Meni i Eli očekuju rođenje njihovog mini-mamuta, Sid upada u nevolju kada pokušava da napravi svoju porodicu otimajući jaja dinosaurusa, a sabljasti tigar Dijego se preispituje da li je postao previše ’’nežan’’ družeći se sa svojim drugarima
Više o filmu>>

Hana Montana - film
Uloge:
Majli Sajrus, Emili Ozment, Margo Martindejl, Džejson Erls, Piter Gan, Melora Hardin, Mičel Muso, Lukas Til, Beri Bostvik, Raskal Flets, Tejlor Svift, kao i Vanesa Vilijams i Bili Rej Sajrus
Režija: Piter Čelsom
Popularnost Hane Montane koja je u usponu, preti da preuzme njen život, a ona joj to možda i dopusti. Zbog toga je otac (Bili Rej Sajrus) odvodi kući na selo, u Krauli Korners u Tenesiju, kako bi se malo vratila u realnost, što postaje okidač za avanturu prepunu zabave, humora i romanse kakvu ni Hana Montana nije mogla da zamisli.
Više o filmu>>

Koralina i tajanstveni svet
Uloge
: Dakota Fening, Teri Hačer, Don Frenč, Dženifer Sonders, Ian Mekšejn
Reditelj: Henri Selik
Koralina Džons (glas joj je pozajmila Dakota Fening) je devojčica od 11 godina, naprasita, radoznala i avanturističkog duha, nesvojstvenog nekome njenih godina. Ona se zajedno sa roditeljima (Teri Hačer, Džon Gudman) preselila iz Mičigena u Oregon. S obzirom da joj nedostaju prijatelji i da joj roditelji ne posvećuju mnogo pažnje jer su zauzeti poslom, Koralina pokušava da pronađe neku zanimljivost u svom novom okruženju.
Više o filmu>>

Čudovišta protiv vanzemaljaca
Režija: Rob Letterman, Conrad Vernon
Glasovi: Reese Witherspoon, Hugh Laurie, Will Arnett, Seth Rogen, Rainn Wilson, Stephen Colbert, Kiefer Sutherland, Paul Rudd
Kada na sam dan venčanja Suzan Marfi, devojku iz Kalifornije, slučajno pogodi meteor pun svemirskih slina, ona misteriozno poraste na 15m visine. Pošto ih je pojava novog čudovišta uzbunila, vojne snage kreću u akciju, hvataju Suzan i odvode je na tajnu podzemnu lokaciju.
Više o filmu>>
Projekcije

Palas Šumadija - 16.30

Hotel za pse
Režija:
Thor Freudenthal
Uloge: Emma Roberts, Jake T. Austin, Kyla Pratt with Lisa Kudrow, Kevin Dillon and Don Cheadle
Kada uvrnuti hranitellji zabrane šesnaestogodišnjoj Endi i njenom mlađem bratu Brusu da čuvaju životinje, oni će moratu da brzo pronađu odgovarajući dom za svog psa ljubimca. Snalažljiva deca slučajno će otkriti napušteni hotel i zahvaljujući Brusovoj genijalnosti u mehanici, pretvoriće hotel u magični raj za svog ljubimca i njegove prijatelje.
Više o filmu>>

Munja
Režija
: Chris Williams, Byron Howard
Uloge: John Travolta, Miley Cyrus, Susie Essman, Mark Walton
Za psa super heroja Munju (Džon Travolta), svaki dan je ispunjen avanturama, opasnošću i zaverama, ali samo dok se kamere ne ugase. Kada zvezda hit TV serije slučajno završi u kamionu koji će ga odvesti daleko od udobne prikolice holivudskog studija, počeće njegova istinska avantura - putovanje kroz stvarni svet od Njujorka preko čitave Amerike, na kome mora da povrati svoju vlasnicu Peni. više o filmu>>

Na DVD-u

MALA KITI
Izdanje kuće "Cinears"


Maca Kiti živi u Londonu sa roditeljima i sestricom bliznakinjom Mimi. Idu u treći razred osnovne škole i imaju mnogo prijatelja sa kojima proživljavaju mnoge dogodovštine, pri tome učeći o životno važnim stvarima.

Kiti se pored toga bavi sa još mnogo stvari, ali najviše voli da jede ukusne kolače koje pravi njena sestra Mimi.

Epizode: Igra oblika, Čarobna torba, Mala i velika, Pokvareni robot, Dve polovine, Novi lik, Igrajmo se papirom
AVANTURE USKRŠNJIH JAJA
Izdanje kuće "Cinears"

Može li opasni kradljivac ukrasti dobri duh Jajograda?

Jajograd je idilično mestašce gde kokoške i zečevi žive u harmoniji. Van granica tog skromnog grada vreba misteriozni i opasni kradljivac koji želi da ukrade dobri duh Jajograda.

Zato grupa stanovnika , uključujući Blagonaklonog Skakavca odlučuje da stane na kraj zlom urotljivcu.
BLINKI BIL
Izdanje kuće "Cinears"

Najpopularnija koala na svetu.

Blinki Bil je jedan pametan koala medvedić, koji uveseljava sve stanovnike šume. U jednom trenutku život mu kreće naopako, jer su drvoseče posekle svo drveće u njihovom šumskom selu.

Blinki ostaje bez kuće i što je još gore, nigde nema njegove mame. Da bi pronašao svoju mamu, sa prijateljima se upušta u najčudnije i najsmelije avanture.
OSTRVO DINOSAURUSA
Izdanje kuće "Cinears"

U davna vremena naša planeta Zemlja izgledala je malo drugačijie nego danas.

Na njoj su živeli dinosaurusi, neki mali i slatki, neki ružni zli i veliki.

Ova priča nas vodi u ta davna vremena i govori o tome kako su živeli i šta su sve radili naši junaci.
PIPI DUGA ČARAPA
Izdanje kuće "Cinears"

Crtani film „Pipi duga čarapa“ govori o pegavoj devojčici Pipi, koja sama živi u Vili Vilakuli.

Mama joj je umrla dok je još bila mala, a tata je kapetan jednog velikog gusarskog broda koji je stalno na pučini.

Film je pun dogodovština u koje su upleteni Pipi, njen konj i gospođa Prisilijus, kao i deca iz susedstva, Anika i Tomi.

Film je snimljen prema romanu Asrid Lindgren.
ČUDESNI ZORO
Izdanje kuće "Cinears"

Zoro, neustrašiv, hrabar, veliki borac za prava siromašnih.

Guverner, tiranin, strah i trepet za siromašne.

Bio jednom jedan Zoro koji se borio za pravdu i prava siromašnih protiv zloglasnog tiranina Guvernera i njegovih okrutnih sluga.

Da li će užasni Guverner biti pobeđen i da li će naš hrabri junak Zoro zadobiti naklonost prelepe Lolite, priča nam ova priča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: