Futurama na DVD-u

Izvor: B92

Utorak, 17.03.2009.

00:40

Default images

U prodaji se od 16. marta nalazi 304. DVD kolo distributerske kuće "Tuck" u okviru kojeg su objavljena dva diska "Futurame" i tri diska sa avanturama Lesi.

FUTURAMA: BENDEROVA IGRA

Režija: Dwayne Carey Hill
Žanr: Animirani
Trajanje: 84 minuta

Sa astronomskim skokom cena goriva, ekipa Planet Ekspresa baca se u opasnu misiju: da iz rudnika izvuče crnu sadržinu, izvor svog goriva svemirskih brodova. Ali duboko ispod površine krije se daleko čudniji svet… srednjevekovna zemlja zmajeva, veštičarenja i pijanih vitezova, koji neverovatno liče na Bendera. Zato uparkirajte vaše letelice i osedlajte jednoroge za najveću FUTURAMINU avanturu ikada…

Audio komentari
FUTURAMA: izgubljena avantura – sa izborom komentara
6 obrisanih scena
Dejvid Kros specijal
Blooperama: ekipa FUTURAME na “poslu”
3D modeli sa diskusijom animatora
Kratka priča o DEATHBALL
Trejler BENDER’S GAME

FUTURAMA: ZVER SA MILIJARDU PIPAKA

Režija: Peter Avanzino
Žanr: Animirani
Trajanje: 85 minuta

U FUTURAMINOM poslednjem i “najpipavijem” epskom izdanju, svemir se rasporio, najavljujući beg u drugi univerzum. Ali, šta se krije iza toga? Horor? Ljubav? Ili možda oba, kada je tu odbojni monstrum veličine planete sa romantičnim ciljevima? Ništa manje od vere ljudi i robotske vrste je parče kolača koje FUTURAMINA ekipa preuzima na svoja pleća…

Audio komentari
FUTURAMA: izgubljena avantura – sa izborom komentara
6 obrisanih scena
Dejvid Kros specijal
Blooperama: ekipa FUTURAME na “poslu”
3D modeli sa diskusijom animatora
Kratka priča o DEATHBALL
Trejler BENDER’S GAME

LUKAVE VESTI

Režija: James Kleiner
Uloge: Ken Takemoto, Steven Seagal
Žanr: Komedija
Trajanje: 86 minuta

»Urnebesna kombinacija skečeva i satire«
Christopher Monfette, IGN DVD

Stigle su Lukave Vesti! Napoznatije satirične novine, koje je čuveni The New Yorker proglasio najduhovitijom publikacijom, konačno su dobile i svoju DVD verziju. Lukave Vesti su necenzurisana i nekontrolisana verzija vesti iz celog sveta. Čuveni voditelj Norm Arčer (Len Kario) mora da kompromituje svoju veliku karijeru da bi udovoljio sponzorima. To ga nije razljutilo, već ga je učinilo neviđeno besnim! Tako nastaje parodija na najveće zvezde, političare i naravno omiljene filmove. Lukave Vesti vam na najduhovitiji način predstavljaju sve što je aktuelno!

LESI SE VRAĆA KUĆI

Režija: Fred M. Wilcox
Uloge: Elizabeth Taylor, Donald Crisp, Roddy McDowall
Žanr: Avantura
Trajanje: 126 minuta

»Dražestan i predivan. Jedan od najboljih porodičnih filmova svih vremena!« -
LEONARD MARTIN'S MOVIE & VIDEO GUIDE

Ima li boljeg psa u Jorkširu? Svakodnevno Lesi čeka Džoa (Rodi Makdaual) ispred škole. Jednog dana ona se nije pojavila i Džo saznaje strašnu vest: njegova siromašna porodica je prodala Lesi.

Prva Lesina avantura je uspeh koji će trajati sve dok je deteta, psa i njihove posebne povezanosti koju samo oni umeju da stvore.

Donald Krisp, Dejmi Mej Viti, Edmund Gven, Najdžel Brus i Elza Lančester čine sjajnu glumačku ekipu. A jedanaestogodišnja Elizabet Tejlor (u svom prvom MGM filmu) glumi Prisilu, koja razume Lesi više no bilo ko drugi i pomaže joj da pobegne iz štenare u kojoj je bila zatvorena. Savladavajući oluje, glad i druge opasnosti, Lesi se vraća kući. Boljeg psa u Jorkširu? Ne, nema boljeg psa na celom svetu!

HRABAR KAO LESI

Režija: Fred M. Wilcox
Uloge: Elizabeth Taylor, Frank Morgan, Tom Drake
Žanr: Avantura
Trajanje: 129 minuta

Omiljeni škotski ovčar Amerike je sada u vojsci!

Ratna jedinica 4 je pritisnuta, prima teške udarce. Jedina nada da dobiju pojačanje je da pošalju kroz redove najhrabrijeg škotskog ovčara jedinice. „Ili će se on provući ili mi nećemo“, rekao je jedan vojnik.

Herojske i vrlo iskrene vrednosti dotrčavaju na četiri noge u Hrabrom Lesiju.

Elizabet Tejlor (koja je tri godine ranije snimila i film Lesi se vraća kući) ovom ulogom predstavlja dečije blistavu i posebnu ljubav prema psu. Omiljenog škotskog ovčara igra umiljati pas čije se avanture prožimaju od njegovih najluđih štenećih dana, ratnog doba i posleratnog stresa do dirljivog ponovnog okupljanja porodice. Lokacije severo-zapadnog Pacifika su očaravajuće, a priča je uzbudljiva i po ukusu cele porodice. Uživanje koje biste podelili i sa četvoronogim prijateljem!

MALI LESI

Režija: S. Sylvan Simon
Uloge: Peter Lawford, Donald Crisp
Žanr: Avantura
Trajanje: 136 minuta

Lesino štene pridružuje se borbi protiv nacista!

Džo Karaklog je sada odrastao čovek, avijatičar Kraljevskih vazduhoplovnih snaga Velike Britanije u Drugom svetskom ratu. Lesino štene Ledi mu je toliko odano da se ušunjalo u njegov borbeni avion dok se Džo spremao da krene u napad. Avion je pogoñen, dok je leteo nad okupiranom teritorijom Norveške. Džo i Ledi iskaču padobranom i započinju svoje ratne avanture. Piter Loford i Džun Lokhart (dugogodišnja zvezda TV serijala o Lesi) glume Džoa i Prisilu, uloge koje su prethodno tumačili Rodi Makdaual i Elizabet Tejlor. Donald Krisp i Najdžel Brus su ponovo u ulozi oštroumnih psećih trenera. Spreman da osvaja srca i pomogne u dobijanju rata je škotski ovčar, čija je ljubav velika koliko i bezgranična hrabrost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: