Bi-Bi-Si povukao seriju s glumcem optuženim za seksualno uznemiravanje

Britanska televizijska mreža Bi-Bi-Si saopštila je danas da će povući sa programa seriju u kojoj se pojavljuje glumac Ed Vestvik, kojeg je jedna glumica optužila za seksualno zlostavljanje.

Izvor: B92

Petak, 10.11.2017.

20:30

Bi-Bi-Si povukao seriju s glumcem optuženim za seksualno uznemiravanje
Foto: Gettyimages

Novi skandal u Holivudu: "Bio je snažan. Savladao me je i silovao"

"Postoje ozbiljne optužbe koje je Vestvik žestoko demantovao. Bi-Bi-Si ne donosi sud o tome, ali povlači seriju sa programa dok se ne reši taj slučaj", navela je uprava te mreže.

U pitanju je televijska serija "Ordeal by Innocence", adaptacija detektivskih romana spisateljice Agate Kristi, koja je snimana specijalno za Bi-Bi-Si i trebalo da bude emitovana pred kraj godine.

PROČITAJTE JOŠ: Novi skandal u Holivudu: "Bio je snažan. Savladao me je i silovao"

Bi-Bi-Si je dodao da je jedna nezavisna produkcijska kuća koja je snimila seriju "White Gold" koja se emituje na drugom programu saopštila da povlači seriju u kojoj glumi Vestvik.

Protiv 30-godišnjeg Vestvika otvorena je istraga u Los Anđelsu nakon što ga je glumica Kristina Koen optužila za silovanje. Britanski glumac je to žestoko demantovao rekavši da i ne poznaje tu glumicu.

Ta optužba se dogodila u svetlu afere seksualnog skandala u filmskoj industriji u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: