Objavljen film o fenomenu mts Dance Arene na Exitu

U čast jubilarnih 15 godina rada mts Dance Arene, objavljen je dokumentarni film o ovoj bini EXIT festivala.

Izvor: B92

Nedelja, 18.06.2017.

08:03

Objavljen film o fenomenu mts Dance Arene na Exitu
Foto: Exit

Prođite iza grandiozne pozornice, zavirite u bekstejdž i saznajte koliko traju pripreme za izuzetno složenu produkciju u gigantskim rovovima najveće evropske tvrđave tog tipa.

Film je 2016. godine snimila VICE produkcija, a u njemu se može čuti i kako najveći svetski izvođači imaju tremu kad izađu pred publiku na Areni. O tome govore Karl Koks, Maseo Pleks, Nina Kravic, Skrillex, Solomun, Deep Dish, Jackmaster i brojni drugi.

Film prati i fanove iz Velike Britanije i Belgije, a o njenom razvoju govore i ljudi koji iza scene stvaraju magiju o kojoj su pisali vodeći svetski mediji. Magazin Resident Advisor nema dilemu kada napiše "Najbolja lokacija za muzički festival" (The best venue to host a music festival in!), dok ni DJ Mag nije štedeo reči napisavši "Najgrandiozniji prizor koji ćete ikad videti na nekom elektronskom događaju, bilo gde u svetu". Mixmag je otišao i korak dalje priznavši da "Za sve ove godine koliko postoji, mislimo da još uvek nismo našli bolju Dance Arenu na nekom festivalu. A verujte, itekako smo tražili“.

Ovogodišnji program na Areni, duži za jednu noć, predvode Džef Mils, Pol Kalkbrener, Solomun b2b Dixon, Djuk Dumont, Nina Kravic, Elen Elijen, Pola Templ & Rebeka, Recondite, Booka Shade, Džejmi Džouns, Black Coffee, Robin Šulc, Hot Since 82, Faithless DJ set, Rødhåd, Nikol Mudaber, Lag b2b UVB, Tijana T, Marko Nastić, Dejan Milićević i brojni drugi.

Svi koji imaju petodnevnu, četvorodnevnu ili bilo koju jednodnevnu ulaznicu za ovogodišnji EXIT, moći će da uđu na veliki No Sleep Festival koji se u sredu, 5. jula održava na mts Dance Areni i No Sleep Novi Sad bini. Takođe, i svima koji te noći budu na koncertu Kilersa na glavnoj bini, posle završetka koncerta biće slobodan prolaz na Arenu i #NSNS koji će raditi kao i uvek, od 22 uveče do 8 ujutro.

I na Kilerse i na No Sleep Festival ulaziće se na isti dobro poznati glavni ulaz Exita (Lovoturs, br. 1 na svakoj mapi), ali će se na samom vrhu publika razdvojiti na one koji imaju ulaznicu za koncert Kilersa i idu da ih gledaju pravo na Main Stage, dok će svi ostali moći već od 22h da uđu posebnim putem direktno na Arenu i #NSNS.

Za one koji planiraju da dođu samo u sredu na Arenu i #NSNS, dostupne su i jednodnevne ulaznice na svim blagajnama Gigstixa po poklon ceni od samo 990 dinara.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: