Antonio Banderas igra italijansku automobilsku legendu

Snimanje filma o životu osnivača čuvene italijanske automobilske Lamborgini Ferućija Lamborginija, koga će glumiti Antonio Banderas počinje za nekoliko meseci. Uloga njegovog najvećeg rivala Enca Ferarija poverena je Aleku Boldvinu.

Izvor: klix.ba

Petak, 19.05.2017.

20:28

Antonio Banderas igra italijansku automobilsku legendu

Film o životu i delu Feruća Lamborginija trebalo bi da nositi naziv "Lamborgini – legenda". Režiraće ga Majkl Redford, a za scenario, iza kojeg stoji Bobi Moresko, korištena je knjiga koju je o svom ocu napisao Tonino Lamborgini.

Lamborginija će glumiti Antonio Banderas, a film će prikazati njegov život od vremena kada se bavio proizvodnjom traktora i vojnih vozila do momenta u kome je Lamborgini počeo proizvodnju supersportskih automobila, kojima je šezdesetih godina dvadesetog veka postao ljuti rival Enca Ferarija.

"Verujem da će film pokazati svu humanost, energičnost, harizmu i strastvenost mog oca", izjavio je njegov sin Tonino.

Zanimljivo je da se film neće baviti samo rivalstvom između Lamborginija i Ferarija, jer se u scenariju spominje i mnogo drugih zanimljivih detalja iz života Feruća, kao i njegova ljubavna priča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: