"Boravak u Srbiji mi je promenio život"

Glumica Monika Beluči nedavno je podelila svoje utiske u vezi sa boravkom u Srbiji tokom snimanja filma “Na mlečnom putu”.

Izvor: Tanjug

Subota, 25.02.2017.

15:30

Foto: Tanjug / Rade Preliæ

Svetska glumačka zvezda imala je čast da otvori 45. Međunarodni filmski festival – Fest, a u intervjuu za Tanjug opisala je svoj boravak u našoj zemlji.

“Provela u ovoj zemlji dosta godina. Film sam snimala četiri godine, a za to vreme bila sam zaista okružena ljubavlju i toplim osećanjima. Zaista sam se dobro provela ovde”, rekla je glumica.

“Ljudi su bili tako divni, hrana je bila tako dobra… Iskustva koja mi je donelo snimanje ovog filma promenila su moj život”, dodala je. Glumica je takođe otkrila da joj je saradnja sa rediteljem Emirom Kusturicom donela veliki napredak u karijeri.

“Kusturica je odličan režiser, a za mene je i više od toga. On je eklektičan umetnik – producent, pisac, muzičar, glumac… Rad sa njim je bio pun izazova i moram da kažem da sam kao glumica mnogo naučila”, zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: