Hju Džekmen ponovo kao Volverin

Kompanija “XX century fox” zakazala je premijeru filma “X-Men Origins: Wolverine” sa Hjuom Džekmenom u glavnoj ulozi i u režiji Gavina Huda za 1. maj 2009.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.10.2007.

11:39

Default images

Očekuje se da će film “Wolverine” predstaviti neke nove likove, ali i one koji su se pojavljivali u prethodnim nastavcima. Liv Šrajber bi trebalo da preuzme ulogu zlikovca Vilijama Strajkera, koga je u drugom nastavku igrao Brajan Koks.

Ovo je prvi put da je unapred odrađen naslov novog nastavka ove unosne filmske franšize zasnovane na Marvelovoj strip seriji.

Prvi vikend u maju smatra se najpovoljnijim vikendom u godini što se tiče zarade od prodatih bioskopskih ulaznica. Ovaj datum bio je naročito unosan za “X-Men 2” koji je prikazan u istom vremenskom okviru 2003. godine, sa 86 miliona dolara zarade. “Spajdermen 3" prikazan početkom maja ove godine zaradio je rekordnih 151 milion dolara.

Kako magazin “Variety” prenosi, za sada je poznato da će 1. maja 2009. godine biti prikazan još samo Diznijev crtać “G-Force”.

Što se novog nastavka “X-Mena” tiče, Hju Džekmen će ponoviti ulogu Volverina, a film će se snimati po scenariju koji je sastavio Dejvid Beniof, i u režiji Gavina Huda.

Novi nastavak istražuje Volverinovu nasilničku i romantičnu prošlost, njegovu složenu vezu sa Viktorom Kridom i programom “Weapon X”, kao i njegove susrete sa ostalim mutantima.

Snimanje će početi u Australiji, nastaviće se prvo na Novom Zelandu, a zatim u Americi, u Nju Orleansu.

Tri nastavka “X-Men” serijala ukupno su zaradila preko milijardu dolara širom sveta.

Kompanija “Fox” imaće berićetno leto 2009. godine, sudeći po filmovima čije su premijere najavljene – Kameronova 3d akcija “Avatar” biće prikazana 22. maja, a “Ledeno doba 3” 1. jula 2009.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: