Rammstein 2010. u Beogradu

Nemački "industrijal-metal sastav" “Rammstein” nastupiće 20. marta iduće, 2010. godine u Beogradskoj areni, na turneji povodom novog, šestog albuma "Liebe Ist Fuer Alle Da" koji izlazi u oktobru.

Izvor: Beta.

Petak, 16.10.2009.

21:00

Default images

"Bend, čija je muzika kombinacija industrijal metala, vokala, sintisajzera i ritam mašina, poznat je po fantastičnim živim nastupima uz upotrebu fascinantnih pirotehničkih sredstava", stoji u saopštenju Beogradske arene.

Bend je osnovan 1994. godineu Berlinu, a ime je dobio po gradiću Ramštajn-Mizenbah gde se 1988. godine dogodila nesreća na aeromitingu.

Nakon uspeha albuma "Sehnsucht" iz 1997, sa kojeg su se izdvojili veliki hitovi "Du hast" i "Engel", nemački rokeri osvojili su i američko tržište, uprkos tome što pevaju na nemačkom, pogotovo sa albumom "Mutter" (2001) i singlom "Feuer Frei".

Usledio je album "Reise, Reise" (2004) sa novi svetskim hitom "Amerika", a posle albuma "Rosenrot" iz 2005, članovi su odlučili da bend napravi pauzu.

Novi album najavio je spot "Pussy", kontroverzno delo švedskog režisera Jonasa Akerlunda, pornografske sadržine.

Beogradska arena je najavila da prodaja ulaznica počinje uskoro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: