Jelen pivo live na Tašu

"Jelen pivo live" festival održava se 5. i 6. septembra na Tašmajdanu uz učešće bendova "Iggy Pop and the Stooges", "Dinosaur Jr." i "Lemonheads".

Izvor: B92

Sreda, 13.08.2008.

13:56

Default images

Obožavaoci grupa "Iggy and the Stooges", "Lemonheads" i "Dinosaur Jr", koje nastupaju na ovogodišnjem "Jelen pivo live", ulaznice za festival mogu još uvek da nabave, a cena ulaznice za prvi dan festivala je 1.450 dinara, dok je cena ulaznice za drugi dan 1.250 dinara. Komplet karata košta 2.500 dinara.

Ulaznice za festival nalaze su u prodaji na svim prodajnim mestima "Eventima" širom Srbije, "Tiketlajna", "Bilet servisa" i Blagajni Doma omladine.

Premijerno na "Jelen pivo live" festivalu, domaća publika imaće priliku da čuje sastave "The Lemonheads", "Dinosaur Jr" i "Majke", uživa u eksplozivnoj energiji sastava "Iggy and The Stooges" i čuje zašto su "Partibrejkers", "Električni orgazam" i "Disciplin A Kitschme" bendovi koji su definisali domaću rock scenu, saopštili su organizatori.

Treći po redu "Jelen pivo live" otvoriće "Iggy Pop and The Stooges" 5. septembra. Pored njih prvog dana će nastupiti i "Dinosaur Jr", "Električni orgazam", "Jarboli", "Repetitor" i "Hipnotized", dok će drugog dana publiku zabavljati "Partibrejkers", "The Lemoheads", "Disciplin A Kitschme", "Strip", "Shiroko" i "Majke".

Kako su organizatori najavili ovogodišnji "Jelen pivo live" imaće najveću do sada viđenu produkciju u Beogradu, u smislu bine, svetla, videa i zvuka. Prema rečima Zlatka Crnogorca, izvršnog producenta festivala, "Jelen pivo live" neće ni malo zaostajati za svetskim muzičkim događajima, pa će tako bina biti najveća koju je Tašmajdan ikada video, a pažnja će biti posvećena i infrastrukturi stadiona. Naime, biće izgrađene široke stepenice koje će omogućiti neometano cirkulisanje publike tokom celog festivala.

"Jelen pivo live" tim je, kao iznenađenje za sve posetioce, organizovao "happy hour" od 16.30 do 18.30, kada će se pivo prodavati po promotivnim cenama. Takođe, prvih 500 posetilaca festivala očekuje poklon – "Jelen pivo live ’08" majica.

Festival će obeležiti i akcija „Reciklirajte i VI!“, koja ima cilj da podigne svest kod mladih i podseti javnost o značaju recikliranja i energetskim uštedama koje ono donosi. U okviru akcije, za svaku kupljenu limenku "Jelen piva" posetioci dobijaju kredit, a sa sakupljena 4 kredita na "Recan" štandu u okviru stadiona, dobiće "Recan Jelen pivo live" majicu.

Kapije stadiona Tašmajdan biće otvorene od 16 časova do ponoći, a tunel koji je ranije služio za prilaz posetioca parteru iz sigunosnih razloga je zatvoren, tako da će se na parter silaziti sa tribina. Na stadion je zabranjeno unositi hranu i piće, oružje, opremu za snimanje zvuka i slike.

Kao najvatreniji fanovi sastava "Dinosaur Jr.", "Iggy Pop and the Stooges" i "The Lemonheads" pokazali su se korisnicu sajta B92.fm xmas, bojanaradojevic i rebacek, njihova imena našla su se na vrhu statistike na stranici sa muzikom svakog od navedenih bendova. Ovi korisnici osvojili su po komplet karata za "Jelen pivo live", a o načinu preuzimanja nagrade obavešteni su putem mejla.

Program festivala:

Petak, 5. septembar

16.30 Repetitor
17.10 Jarboli
18.00 Hipnotize
18.40 Električni Orgazam
20.00 Dinosaur Jr
21.30 Iggy and The Stooges

Subota, 6. septembar

16.30 Strip
17.10 Shiroko
17.50 Majke
18.40 Disciplin A Kitschme
20.00 The Lemonheads
21.30 Partibrejkers

Tokom trajanja "Jelen Pivo Live" festivala neće biti moguće višestruko napuštanje prostora stadiona Tašmajdan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: