Tuborg grin spot u Pančevu

Tuborgova Grin spot turneja, koja se organizuje u 28 gradova u Srbiji, nastavlja se 26. aprila u Pančevu, na Platou Kluba vojske gde će nastupiti Aćim, Mirko i Miks.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.04.2008.

10:49

Default images

Tuborg Grin spot žurke koje će biti organizovane u dvadeset i osam gradova širom Srbije tokom 2008. godine, zamišljene su kao putujuća diskoteka kapaciteta do 2 hiljade ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, audio tehniku, šankove, du džej binu i druge prateće elemente.

Tuborg tim saopštio je da ovim inovativnim konceptom želi da svim mladim ljudima u Srbiji pruži dobar provod i jedinstvenu zabavu.

Na Tuborg žurkama, nastupe će imati veliki broj domaćih di džejeva (Aćim, Marko Vuković, Goran Starčević, Mirko i Miks, Ojša i još mnogi drugi).

Grin spot kreće od marta meseca i trajaće do kraja godine, a žurke će biti organizovane gotovo svakog vikenda u većim gradovima Srbije. Jedanaest žurki je planirano da se održi u Vojvodini, četrnaest u Centralnoj i 4 u Južnoj Srbiji.

Ulaznice za sve žurke za Tuborg Grin spot su besplatne, ali neophodne, i mogu da se nabave putem medija, kao i preko Tuborg timova koji će iste deliti po klubovima i kafićima u svakom gradu.

Tuborg Grin spot žurka u Pančevo, održava se 26. aprila, na Platou kluba vojske, a počinje u 22 časa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: