Eva Braun svira u SKC-u

Posle višegodišnje pauze, bečejska grupa "Eva Braun" ponovo će nastupiti u Beogradu i to 22. marta u Studentskom kulturnom centru Beograda.

Izvor: B92

Utorak, 11.03.2008.

10:47

Default images

Koncert koji je prvobitno najavljen za 21. mart, i trebalo je da se održi u klubu "Šipražje", međutim zbog velikog interesovanja publike, koncert je pomeren u novi prostor i zakazan je novi termin.

Na ovom nastupu bend će promovisati remasterovano reizdanje albuma "Pop Music", koji je 24. decembra 2007, 12 godina nakon prvobitnog, objavila muzička produkcija B92.

Album "Pop music" važi za nesumnjivi klasik domaćeg gitarskog popa. Pesme koje se nalaze na njemu nastale su početkom 90-ih godina XX veka, a reizdanje je prošireno sa devet rariteta i do sada neobjavljenih numera iz perioda 1991 – 1995.

U bendu "Eva Braun" ponovo se nalaze Goran Vasović, Milan Glavaški i Petar Dolinka.

Karte za koncert će se uskoro naći u prodaji na blagajni Studentskog kulturnog centra po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 600 dinara.

Koncert počinje tačno u 21 čas. Koncert organizuje koncertna agencija "Odličan Hrčak".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: