Džoni Mičel potpisala za Starbucks

Posle Ser Pola Mekartnija, ugovor sa izdavačkom kućom "Starbucks Entertainment's Hear Music" potpisala je i Džoni Mičel.

Izvor: B92

Sreda, 25.07.2007.

13:37

Default images

Novi album Džoni Mičel pod nazivom "Shine" biće objavljen 25. septembra.

Mičelova je nakon njenog izdanja "Travelogue" iz 2002. godine najavila da se povlači sa scene, ali njen rad za "Starbucks" kompilaciju "Artists Choice" 2005, pomogao joj je da se okuraži i da nipošto "ne okači rukavice o klin".

"Džoni je 2005. priznala da ne samo da je bila impresionirana time što smo posvećeni muzici i ljubavi prema muzici naših klijenata, već i da je (kompilacija) zaista pomogla da okrepi njenu strast prema muzici", rekao je Ken Lombard, predsednik "Starbucks Entertainment".

"Kako nastavljamo razgovore o ovom disku, sve nam je jasnije da se ona vratila na velika vrata", kaže Lombard.

Štaviše, kada je privodila kraju rad na albumu "Shine", Džoni Mičel je prvo kontaktirala "Starbucks".

"Iskreno, fanovima Džoni Mičel, ovo će biti Džoni Mičel koju su iščekivali", kaže Lombard i dodaje, "Ovo je prava Džoni - ovo je gotovo kao povratak pripovedača".

Na albumu "Shine" nalazi se devet novih pesama, kao i nova verzija njenog klasika "Big Yellow Taxi".

Album je jedan u nizu njenih novih radova, koji uključuju i balet "The Fiddle and the Drum" - zasnovan na njenoj muzici - i izložbu koja će na jesen biti otvorena u Njujorku. 

"Starbucks Entertainment Hear Music" osnovana je u junu, a njihovo prvo izdanje je album Pola Mekartnija "Memory Almost Full", koji se do sada prodao u preko 440.000 primeraka samo u Americi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: