Moguće odlaganje Guns ‘n’ Roses?

Svetska turneja američke rok grupe Guns ‘N'Roses je pod znakom pitanja, saopštili su organizatori.

Izvor: Beta, B92

Utorak, 09.03.2010.

10:30

Default images

Turneja koja obuhvata koncerte u Beogradu i Zagrebu, možda će biti odložena za jesen 2010. godine, saopštio je promoter zagrebačkog koncerta, kompanija ,,Lupa Promotions".

Axl Rose i Guns ‘N'Roses naišli su na određene poteškoće u samom formiranju turneje, pa se očekuje da će njihova ,,Chinese Democracy 2010’’ turneja biti odložena za jesen ove godine", navodi se na ,,Lupinom" veb sajtu.

Beogradska arena, organizator koncerta u glavnom gradu Srbije, nije dobila zvaničnu vest o odlaganju turneje, rečeno je agenciji Beta u ovoj instituciji.

Beogradska arena, za razliku od zagrebačke ,,Lupe", još uvek nije nije počela prodaju ulaznica za beogradski koncert koji je zakazan za 22. jun.

,,Lupa Promotions’’ je takođe saopštila daće više informacija o prodaji ulaznica javnosti saopštiti do kraja ove sedmice.

Skoro svi koncerti grupe koja se trenutno nalazi u Severnoj Americi su rasprodati, međutim turneju, kao i njihov celokupni rad i dalje prate kontroverze.

U kanadskom gradu Reginaldu grupa posetilaca koja se na koncertu pojavila u majicama sa likom bivšeg gitariste grupe Slasha, na zahtev menadžmenta je izbačena iz hale. Kao iskupljenje za propust, za koji je menadžment okrivio obezbedđenje hale, fanovima je plaćen put u drugi grad na koncert uz specijalno prisustvo u bekstejdžu sa članovima grupe.

U Buenos Airesu grupa se našla u problemu izbora lokacije za nastup, jer na stadionu Monumental ne bi smeli da sviraju ,,glasno'' , s obzirom da su stanari u okolini uspeli da dobiju zabranu glasnih nastupa zbog remećenja javnog reda i mira.

Povrh svega, Axl Rose je nedavno napadnut nožem na jednoj privatnoj zabavi u okviru Nedelje mode u Njujorku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: